skip to Main Content

Vloeren Barneveld

De vloerspecialist voor Barneveld

Wij snappen dat het vinden van een nieuwe vloer voor uw woning of kantoor in Barneveld een hele uitdaging is. U kunt vast de hulp gebruiken van een ervaren en betrouwbare vloerspecialist. Daarom neemt u contact op met de professionals van JKparketland. Wij adviseren u graag over uw nieuwe vloer, vloerrenovatie en vloeronderhoud in Barneveld. Neem gerust eens contact op met een van onze specialisten.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Voor elke stijl een nieuwe vloer

Welke stijl het interieur van uw woning of kantoor in Barneveld ook heeft, wij vinden een vloer die er perfect bij past. Of het nu gaat om klassiek of modern. Als vloerspecialist hebben wij namelijk een zeer groot aanbod. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

 • Traditioneel parket: een mooie vloersoort die binnen elk interieur past, zowel klassiek als modern. Parket is duurzaam en stijlvol.
 • Lamelparket: een moderne ‘update’ van de traditionele parketvloer. Lamelparket heeft verbeterde akoestische eigenschappen.
 • Laminaatvloer: deze ‘houtlook’ vloer is haast niet meer te onderscheiden van de echte houten vloeren. Echter is hij wel veel makkelijker te onderhouden.
 • PVC-vloer: een duurzame vloersoort die makkelijk te leggen is, goed bestendig is tegen water en bovendien ook nog tegen een stootje kan.
 • Kurkvloer: deze vloersoort heeft een uitermate goede geluidsdemping en voelt bovendien lekker zacht aan.

Overige service van een vloerspecialist

Zoals u heeft kunnen lezen, kunt u bij vloerspecialist JKparketland dus terecht voor een prachtige nieuwe vloer voor uw woning in Barneveld. Echter bieden wij u ook nog andere services, waaronder:

 • Advies geven over de verschillende soorten vloeren, en u helpen met het kiezen van een vloer die bij uw wensen, en uw interieur in Barneveld past.
 • We kunnen u voorzien van alle materialen die u nodig heeft om zelf een vloer te leggen, maar natuurlijk kunt u het ook gewoon door onze specialist laten leggen.
 • We voorzien u van tips over het onderhoud van uw vloer en hoe u de levensduur kunt verhogen en we verkopen de juiste materialen hiervoor.
 • Wij kunnen uw bestaande vloer schuren of renoveren.
 • U kunt bij ons terecht voor traprenovatie.
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Neem contact met ons op

Kortom, wanneer u op zoek bent naar een vloerspecialist die echt in al uw wensen voor een vloer in pand in Barneveld kan voorzien, neemt u contact op met JKparketland. Dat kan door simpelweg het contactformulier hier op de site in te vullen. U kunt ons ook telefonisch benaderen via 035-7723153 of een mail sturen naar info@jkparketland.nl. JKparketland is de vloerspecialist voor uw woning of kantoor in Barneveld!

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?  Back To Top