skip to Main Content

Vloeren Veenendaal

Topkwaliteit vloeren voor elk interieur

Op zoek naar een goede kwaliteit vloer voor uw woning of kantoor in Veenendaal? Ga naar JKparketland, de enige echte vloerspecialist in de regio. Wij zijn het adres voor onder andere traditioneel parket, lamelparket, kurkvloeren, pvc-vloeren en laminaat. Daarnaast zijn wij uiteraard hét adres voor tips, adviezen en vloer- en traprenovatie. U kunt bij JKparketland geheel vrijblijvend inspiratie en advies opdoen voor een nieuwe vloer. Of kom overleggen over de mogelijkheden van vloer- of traprenovatie in uw pand in Veenendaal. Neem dus gerust contact op met een van onze specialisten, of kom langs in een van onze showrooms.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Kwaliteitsvloeren voor iedere woning

Bij JKparketland vindt u altijd een kwaliteitsvloer die uitstekend in uw huis of bedrijf in Veenendaal past. Wij hebben voor elk interieur een topkwaliteit vloer voor u in huis. Dus of uw voorkeur nu uitgaat naar landelijk, klassiek of modern; als vloerspecialist hebben wij altijd een zeer uitgebreid en passend vloerenaanbod voor u in huis. Zoals:

 • Traditioneel parket: de vloer die al decennia lang meegaat, behoeft nauwelijks verdere introductie: duurzame vloer met veel klasse.
 • Lamelparket: de eigentijdse opvolger van het klassieke parket. Past goed in akoestisch moeilijke kamers.
 • Laminaatvloer: de uiterst voordelige vloer die makkelijk te leggen en onderhouden is
 • PVC-vloer: kunststof vloer die past in elke ruimte. Verkrijgbaar in zeer veel kleuren en dessins.
 • Kurkvloer: de zachte en geluiddempende vloer voor iedereen die graag warme voeten heeft en houdt.

Extra service van uw vloerenspecialist

Bij vloerspecialist JKparketland kunt u zich voor uw woning of kantoor in Veenendaal. uitgebreid laten inspireren binnen ons zeer ruime vloeraanbod. En omdat wij een echte vloerspecialist zijn, kunt bij ons voor meer terecht dan alleen vloeren. Wij bieden onder andere ook extra service in de vorm van:

 • Tips en adviezen over de verschillende vloersoorten; wij helpen u met het uitzoeken van de juiste en kwalitatief beste vloer voor uw woning of kantoor in Veenendaal.
 • Alles wat u nodig heeft voor het zelf leggen van een vloer. Uiteraard bieden wij u ook onze professionele legservice.
 • Tips en adviezen voor vloeronderhoud. Wij hebben hier de juiste middelen en materialen voor u uit voorraad leverbaar.
 • Wij kunnen uw bestaande vloer professioneel schuren en/of renoveren.
 • Deskundige traprenovatie.
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Contact opnemen met vloerspecialist JKparketland

JKparketland is dé vloerenspecialist voor de regio Veenendaal. U bent van harte welkom in onze prachtige showrooms in Hilversum voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies. Meer weten? Neem contact met ons via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. Voor een kwaliteitsvloer en vloeradvies in Veenendaal is JKparketland het adres voor u!

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?  Back To Top