skip to Main Content

Vloerenspecialist Alblasserdam

JKparketland: ruime keuze in vloeren bij u in de buurt

Nieuwe vloer in Alblasserdam nodig voor uw huis of bedrijfspand? Kom kijken bij vloerenspecialist JKparketland. Bij ons vindt u gegarandeerd de fraaie vloer die u zoekt voor uw woning of kantoor. In onze showroom heeft u alle tijd en ruimte om uw ideale vloer uit te komen kiezen. Wij leveren vloeren in Alblasserdam in vele stijlen en soorten, waaronder traditionele parketvloeren, lamelparket, laminaat, pvc-vloeren, kurk en linoleumvloeren. Hoe verschillend de vloeren ook zijn; ze hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal van de beste kwaliteit! Daar heeft u tientallen jaren plezier van. Kunnen wij u adviseren over een topvloer voor uw woonkamer, slaapkamer of badkamer? Bezoek onze showroom in Hilversum. Wij zijn ook uw specialist voor vloeronderhoud en traprenovatie.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Ruim assortiment vloeren in 3 showrooms

De beste vloer in Alblasserdam en omgeving vindt u bij JKparketland. Ons grote assortiment vloeren biedt u alle mogelijkheden om de beste juiste keuze te maken voor de beste vloer voor elke ruimte in uw huis of kantoor. Vloeren zijn er vele stijlen, uitvoeringen en materialen. Welke past bij u? Wij hebben de volgende vloeren voor u:

 • Traditioneel parket: parket is de houten vloer die iedereen mooi vindt en die past in elke woning.
 • Lamelparket: lijkt sterk op een parketvloer en is vervaardigd uit modern en duurzaam materiaal. Lamelparket zorgt voor een goede akoestiek in elke ruimte.
 • Laminaatvloer: laminaatvloer lijkt steeds beter op hout. Dat maakt laminaat tot een interessant alternatief voor een bescheiden prijs.
 • Pvc-vloer: kunststof vloer met duurzame eigenschappen. Kan goed tegen water en tegen een stootje.
 • Kurk vloer: een natuurproduct vloer die een uitstekende geluidsdemping geeft en heerlijk zacht aanvoelt aan de voeten.

Ook voor traprenovatie en traponderhoud in Alblasserdam

Eén van onze specialiteiten is traprenovatie. Wij maken uw oude trap weer helemaal tot nieuw! Wij renoveren uw houten, pvc of laminaat trap. Trap opnieuw laten bekleden? Ook dat kan bij JKparketland. Naast het adres voor de beste kwaliteit vloeren, zijn wij ook het adres voor vakkundige traprenovatie in Alblasserdam.

Vloer schuren en vloeronderhoud

Houten vloeren hebben een zeer lange levensduur. Maar dat kan niet zonder vloeronderhoud. Zo nu en dan is uw vloer schuren en behandelen in Alblasserdam nodig. Vloeren schuren is ook een specialiteit van ons. Wanneer laat u een houten vloer schuren? Dat doet u wanneer er kale plekken ontstaan in het hout. Daarnaast kunt u door uw vloer te laten schuren en behandelen ook een geheel nieuwe uitstraling aan de vloer geven. Bijvoorbeeld met een andere kleur lak of olie.

Waarom vloeren en advies van JKparketland?

U gaat in Alblasserdam naar JKparketland voor:

 • Een uitgebreid assortiment vloeren
 • Onze scherpe prijzen
 • Vakkundig advies op maat
 • Drie showrooms boordevol inspiratie
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Vloer uitkiezen? Neem contact met ons op

Wilt u in Alblasserdam een nieuwe vloer aanschaffen en laten leggen? Bezoek onze showroom in Hilversum voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons op via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?  Back To Top