skip to Main Content

Vloerenspecialist Barendrecht

JKparketland: de meest veelzijdige vloerenwinkel in de buurt

Zoekt u in Barendrecht een fraaie nieuwe vloer? Ga dan naar vloerenspecialist JKparketland. Wij hebben altijd de perfecte vloer voor uw woning of bedrijf. Kom dus gerust bij ons langs om inspiratie op te doen voor het uitkiezen van een prachtige kwaliteitsvloer in Barendrecht. Wij leveren in Barendrecht vele soorten vloeren, zoals traditionele parketvloeren, lamelparket, laminaat, pvc-vloeren, kurk en linoleumvloeren. Kunnen wij u adviseren over de beste vloer voor uw woonkamer, slaapkamer of badkamer? Of voor uw bedrijfsvloer? Kom dan gerust bij ons langs in onze showroom in Hilversum. Vakkundig vloeronderhoud en traprenovatie kunt u ook door onze specialisten laten uitvoeren.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Ruim assortiment vloeren

Voor de echte topkwaliteit vloer in Barendrecht en omgeving gaat u naar JKparketland. Ons assortiment vloeren is zo groot dat u altijd de juiste keuze kunt maken voor de beste vloer voor uw woonkamer, slaapkamer of badkamer. We hebben vloeren in vele stijlen. Zo hebben wij onder meer de volgende vloeren voor u:

 • Traditioneel parket: parket is de houten vloer die iedereen mooi vindt en die past in elke woning.
 • Lamelparket: lijkt sterk op een parketvloer en is vervaardigd uit modern en duurzaam materiaal. Lamelparket zorgt voor een goede akoestiek in elke ruimte.
 • Laminaatvloer: laminaatvloer lijkt steeds beter op hout. Dat maakt laminaat tot een interessant alternatief voor een bescheiden prijs.
 • Pvc-vloer: kunststof vloer met duurzame eigenschappen. Kan goed tegen water en tegen een stootje.
 • Kurk vloer: een natuurproduct vloer die een uitstekende geluidsdemping geeft en heerlijk zacht aanvoelt aan de voeten.

Ook voor traprenovatie en traponderhoud

Traprenovatie is één van onze specialiteiten. Wij maken uw versleten trap weer als nieuw. Of wilt u uw trap gewoon opnieuw laten bekleden voor een nieuwe uitstraling? Neem dan contact met ons op voor vakkundige renovatie of onderhoud van uw houten, pvc of laminaat trap. Naast het adres voor de beste kwaliteit vloeren, zijn wij dus ook het adres voor vakkundige traprenovatie in Barendrecht.

Vloer schuren

Een houten vloer heeft periodiek vloeronderhoud nodig. Eens in de zoveel tijd is uw vloeren schuren en behandelen in Barendrecht nodig. Uw vloer schuren kunt u gerust overlaten aan de vakmensen van JKparketland. Wanneer is een houten vloer schuren noodzakelijk? Een houten vloer schuren laat u doen als er kale plekken ontstaan in het hout. Maar door uw vloer te laten schuren en te behandelen kunt u hem ook een geheel nieuwe uitstraling laten geven.

Waarom vloeren en advies van JKparketland?

U gaat in Barendrecht naar JKparketland voor:

 • Een uitgebreid assortiment vloeren
 • Onze scherpe prijzen
 • Vakkundig advies op maat
 • Drie showrooms boordevol inspiratie
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Vloer uitkiezen? Neem contact met ons op

Wilt u in Barendrecht een nieuwe vloer kopen? Bezoek onze showroom in Hilversum voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons op via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top