skip to Main Content

Vloerenspecialist Dordrecht

JKparketland: de meest veelzijdige vloerenwinkel bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe vloer in Dordrecht? Bij vloerenspecialist JKparketland vindt u altijd een prachtige vloer voor uw woning of bedrijf. Laat u dus gerust inspireren door de prachtige kwaliteitsvloeren in de showroom van JKparketland in Hilversum. Wij hebben een assortiment vloeren waarmee u in elke woning of ieder kantoor en in elke interieurstijl de goede sier maakt. Wij leveren in Dordrecht vloeren, zoals traditionele parketvloeren, lamelparket, laminaat, pvc-vloeren, kurk en linoleumvloeren. Kunnen wij u adviseren over de beste vloer voor uw woonkamer, slaapkamer of badkamer? Kom dan gerust bij ons langs. Ook voor vakkundig vloeronderhoud en traprenovatie.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Ruim assortiment vloeren

Wij zijn dé onbetwiste vloerenspecialist voor Dordrecht en omgeving. Met de topkwaliteit vloeren uit ons ruim aanbod vindt u altijd een vloer die aansluit op uw smaak en stijl woning. Zo hebben wij onder meer het volgende aanbod vloeren:

 • Traditioneel parket: de houten vloer die iedereen kent en mooi vindt! Wij hebben sfeervol en duurzaam parket voor elk type woning.
 • Lamelparket: oogt als een parketvloer, maar is gemaakt van modern en duurzaam materiaal. Lamelparket zorgt voor een goede akoestiek in elke ruimte.
 • Laminaatvloer: laminaatvloer lijkt steeds beter op hout. Dat maakt laminaat tot een interessant geprijsd alternatief.
 • Pvc-vloer: kunststof vloer met duurzame eigenschappen. Kan goed tegen water en tegen een stootje.
 • Kurk vloer: een natuurproduct vloer die een uitstekende geluidsdemping geeft en heerlijk zacht aanvoelt aan de voeten.

Ook voor traprenovatie

Is uw trap versleten en kan hij wel een opknapbeurt gebruiken? Of wilt u uw trap opnieuw laten bekleden? Neem dan contact met ons op voor vakkundige renovatie van uw houten, pvc of laminaat trap. Naast het adres voor de beste kwaliteit vloeren, zijn wij ook het adres voor vakkundige traprenovatie in Dordrecht.

Vloer schuren

Eens in de zoveel jaren heeft een houten vloer onderhoud nodig. Periodiek vloeronderhoud noemen we dat. Laat dan uw vloer schuren door de specialisten van JKparketland. Wanneer is een houten vloer schuren echt nodig? Een houten vloer schuren kunt u het beste laten doen als de vloer kale plekken vertoont, of als u hem niet mee schoon krijgt. Maar u kunt uw vloer ook gewoon een nieuwe uitstraling geven door de vloer te laten schuren en behandelen.

Waarom kiezen voor de vloeren van JKparketland?

U gaat in Dordrecht naar JKparketland voor:

 • Een uitgebreid assortiment vloeren
 • Onze scherpe prijzen
 • Vakkundig advies op maat
 • Drie showrooms boordevol inspiratie
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Vloer uitkiezen? Neem contact met ons op

Wilt u in Dordrecht een nieuwe vloer kopen? Bezoek onze showroom in Hilversum voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons op via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top