skip to Main Content

Vloerenspecialist Heerjansdam

JKparketland: de beste vloeren bij u in de buurt

Nieuwe vloer in Heerjansdam nodig voor uw woonkamer, slaapkamer, zolder, badkamer of kantoor? JKparketland heeft 1 showroom in Hilversum. Bezoek dus gerust onze showroom bij u in de buurt vol topkwaliteit vloeren. U vindt bij ons een uitgebreid aanbod vloeren voor elke ruimte in uw huis of bedrijf. Wij leveren en leggen vloeren in Heerjansdam in uiteenlopende soorten, maten en materialen. In ons assortiment vindt u onder andere traditionele parketvloeren, lamelparket, laminaat vloeren, pvc-vloeren, kurk vloeren en vloeren van linoleum. Advies nodig voor de beste vloer in een bepaalde ruimte? Bezoek dan onze showroom en stel gerust uw vragen.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Ruime keuze vloeren in onze showrooms

U hoeft voor een nieuwe vloer in Heerjansdam echt niet stad en land af te zoeken. U vindt onze showrooms vlakbij huis. In onze showroom hebben wij een zeer ruim aanbod vloeren voor u opgesteld die u op uw gemak kunt bekijken en beoordelen. Wij hebben sowieso voldoende keuzemogelijkheden voor iedereen om zijn of haar favoriete vloer in Heerjansdam uit te zoeken. Welke vloer kiest u?

 • Traditioneel parket: de klassieker onder de houten vloeren die veel mensen mooi vinden en die perfect past in elke woning, modern of klassiek.
 • Lamelparket: lijkt sterk op een parketvloer en is vervaardigd uit modern en duurzaam materiaal. Lamelparket zorgt voor een goede akoestiek in elke ruimte.
 • Laminaatvloer: laminaatvloer lijkt steeds beter op hout. Dat maakt laminaat tot een interessant alternatief voor een bescheiden prijs.
 • Pvc-vloer: kunststof vloer met duurzame eigenschappen. Kan goed tegen water en tegen een stootje.
 • Kurk vloer: een natuurproduct vloer die een uitstekende geluidsdemping geeft en heerlijk zacht aanvoelt aan de voeten.

Ook traprenovatie in Heerjansdam

Traprenovatie in Heerjansdam behoort ook tot onze ‘core business’. Wij komen graag bij u thuis langs voor de renovatie van uw versleten trap. Traprenovatie doen wij voor de materialen hout, pvc en laminaat. Maar uitsluitend uw trap opnieuw bekleden doen wij ook graag voor u. Naast het beste adres voor nieuwe vloeren in Heerjansdam, zijn wij dus ook het juiste adres voor een vakkundige traprenovatie.

Vloeronderhoud en vloer schuren

U weet waarschijnlijk wel dat een houten vloer een leven lang kan meegaan. Maar dan heeft uw vloer af en toe wel onderhoud nodig. Wat houdt vloeronderhoud in? Door JKparketland uw houten vloer laten schuren en opnieuw behandelen. Wanneer is houten vloeren schuren in Heerjansdam nodig? Wanneer zich kale plekken aan de oppervlakte vertonen. Met een vloer schuren en behandelen krijgt hij weer een frisse en nieuwe uitstraling. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor vloeronderhoud in Heerjansdam.

Waarom vloeren en advies van JKparketland?

U gaat in Heerjansdam naar vloerspecialist JKparketland voor:

 • Een uitgebreid assortiment vloeren
 • Zeer scherpe prijzen
 • Vakkundig advies op maat
 • 3 showrooms boordevol inspiratie
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Vloer uitkiezen? Neem contact met ons op

Wilt u in Heerjansdam een nieuwe vloer kopen? Bezoek onze showroom in Hilversum voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons op via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top