skip to Main Content

Vloerenspecialist in Hendrik Ido Ambacht

JKparketland: de veelzijdige vloerenwinkel in de buurt

Ben u in Hendrik Ido Ambacht op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woonkamer, slaapkamer of keuken? Kom dan inspiratie opdoen bij JKparketland, de vloerenspecialist bij u in de buurt. Bij ons kunt u terecht voor prachtige kwaliteitsvloeren die passen in elke woning en in elke interieurstijl. Wij leveren in Hendrik Ido Ambacht onder andere traditionele parketvloeren, lamelparket, laminaat, pvc-vloeren, kurk en linoleumvloeren. Ook voor advies over alle soorten vloeren en vloeronderhoud is JKparketland uw vloerenspecialist. Kom kijken in onze showroom in de buurt van Hendrik Ido Ambacht, of bekijk ons ruime assortiment vloeren en hier op de website.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Ons vloeren aanbod in Hendrik Ido Ambacht

JKparketland is dé vloerenspecialist waar u vanuit Hendrik Ido Ambacht terecht kunt voor diverse soorten vloeren. Wij hebben een ruim assortiment vloeren in onze vloerenwinkel die passen in iedere woning of in elk bedrijfspand. Voor elke interieur- of woonstijl hebben wij een passende kwaliteitsvloer voor u. Onderstaand ziet u een overzicht van onze vloeren:

 • Traditioneel parket: de tijdloze klassieker onder de vloeren. Smaakvol, sfeervol en duurzaam parket voor elke woning, van klassiek tot modern.
 • Lamelparket: de moderne versie van traditioneel parket met verbeterde akoestische eigenschappen.
 • Laminaat: de laminaatvloer is niet van echt hout te onderscheiden ‘houtlook’ vloer als voordelig alternatief voor een echt houten vloer. Ook makkelijk zelf te leggen.
 • Pvc-vloer: eenvoudig te leggen duurzame vloer van pvc die tegen water en tegen een stootje kan.
 • Kurk vloer: duurzame en sfeervolle vloer van kurk met uitstekende geluidsdemping die heerlijk zacht aanvoelt aan uw voeten.

Traprenovatie

Is uw trap versleten of aan vernieuwing toe? Ook voor vakkundige traprenovatie in hout, pvc en laminaat gaat u naar vloerenspecialist JKparketland. Traprenovatie is namelijk werk voor de echte specialist. Wij hebben echt verstand van traprenovatie en vloeren.

Vloer schuren

Verder zijn wij voor vloeronderhoud en uw vloer schuren het perfecte adres voor u. Een houten vloer schuren is bijvoorbeeld nodig als u kale plekken in de lak heeft, of wanneer er zoveel vuil in de poriën van het hout zit dat u de vloer niet meer schoon krijgt. Maar misschien wilt u uw vloer ook wel laten schuren en behandelen voor een frisse nieuwe uitstraling. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw vloer schuren in Hendrik Ido Ambacht te bespreken.

Waarom kiezen voor een vloer van JKparketland?

U gaat vanuit Hendrik Ido Ambacht toch ook naar JKparketland voor:

 • Een uitgebreid assortiment
 • Onze scherpe prijzen
 • Vakkundig advies op maat
 • Drie showrooms boordevol vloerinspiratie
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Vloer uitkiezen? Neem contact met ons op

Wilt u in Hendrik Ido Ambacht een vloer uitkiezen? Kom kijken in onze showroom nabij Hendrik Ido Ambacht voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons op via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top