skip to Main Content

Vloerenspecialist Maasdam

JKparketland: 3 showrooms vloeren, altijd vlakbij

Zoekt u een nieuwe vloer in Maasdam voor uw woning of kantoor? Kom kijken bij JKparketland. Eén van onze 3 showrooms van JKparketland vol topkwaliteit vloeren vindt u altijd bij u in de buurt. Wij hebben een zeer ruim assortiment vloeren waaruit u gegarandeerd de vloer kunt kiezen die u graag wenst. Wij leveren vloeren in Maasdam in veel soorten en materialen. Zo hebben wij traditionele parketvloeren, lamelparket, laminaat, pvc-vloeren, kurk vloeren en vloeren van linoleum. Kunnen wij u adviseren over een nieuwe vloer voor uw woonkamer, slaapkamer of badkamer? Bezoek onze showroom in Hilversum.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Ruim assortiment vloeren in onze showrooms

Voor een nieuwe vloer in Maasdam hoeft u niet ver van huis. Onze showrooms zijn vlak bij uw woonplaats. Gemak dient de mens, nietwaar? Met ons ruime assortiment vloeren kunnen wij u voldoende keuzemogelijkheden bieden om uw ideale vloer uit te zoeken. Welke vloer heeft uw voorkeur?

 • Traditioneel parket: de klassieker onder de houten vloeren die veel mensen mooi vinden en die perfect past in elke woning, modern of klassiek
 • Lamelparket: lijkt sterk op een parketvloer en is vervaardigd uit modern en duurzaam materiaal. Lamelparket zorgt voor een goede akoestiek in elke ruimte.
 • Laminaatvloer: laminaatvloer lijkt steeds beter op hout. Dat maakt laminaat tot een interessant alternatief voor een bescheiden prijs.
 • Pvc-vloer: kunststof vloer met duurzame eigenschappen. Kan goed tegen water en tegen een stootje.
 • Kurk vloer: een natuurproduct vloer die een uitstekende geluidsdemping geeft en heerlijk zacht aanvoelt aan de voeten.

Traprenovatie in Maasdam

U kunt bij JKparketland ook terecht voor traprenovatie in Maasdam. Het is onze specialiteit om versleten trappen te renoveren tot nieuwe trappen! Traprenovatie doen wij voor hout, pvc en laminaat. Wilt u uw trap opnieuw laten bekleden? Ook daarvoor kunt u ons inschakelen. Wij zijn dus ook het juiste adres voor vakkundige traprenovatie in Maasdam.

Vloeronderhoud en vloer schuren

Het is bekend dat houten vloeren zeer lang mee gaan en dat ze weinig vloeronderhoud nodig hebben. Toch is een houten vloer schuren en behandelen zo nu en dan wel nodig. Wanneer is het tijd om een houten vloer te laten schuren in Maasdam? Zodra u slijtage of kale plekken ziet, is actie nodig. Met schuren en behandelen geeft u uw vloer weer een nieuwe uitstraling. Vraag naar de mogelijkheden voor vloeronderhoud in Maasdam.

Waarom vloeren en advies van JKparketland?

U gaat in Maasdam naar vloerspecialist JKparketland voor:

 • Een uitgebreid assortiment vloeren
 • Onze scherpe prijzen
 • Vakkundig advies op maat
 • Drie showrooms boordevol inspiratie
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Vloer uitkiezen? Neem contact met ons op

Wilt u in Maasdam een nieuwe vloer kopen? Bezoek onze showroom in Hilversum voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons op via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top