skip to Main Content

Vloerenspecialist Mijnsheerenland

JKparketland: de beste vloeren bij u in de buurt

Nieuwe vloer in Mijnsheerenland nodig voor uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of bedrijfsruimte? JKparketland heeft 3 showrooms vloeren bij u in de buurt. Zo hebben wij een showroom in Hilversum. Bezoek dus gerust onze showroom vol topkwaliteit vloeren bij Mijnsheerenland. U vindt bij ons een uitgebreid aanbod vloeren waaruit u ongetwijfeld uw droomvloer kunt kiezen. Wij leveren vloeren in Mijnsheerenland in uiteenlopende soorten, maten en materialen. Bij ons kunt u kiezen uit bijvoorbeeld traditionele parketvloeren, lamelparket, laminaat vloeren, pvc-vloeren, kurk vloeren en vloeren van linoleum. Heeft u gericht advies nodig voor de vloer in uw woning of bedrijfsruimte? Bezoek dan onze showroom.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Ruim assortiment vloeren in onze showrooms

Lang reizen voor een nieuwe vloer in Mijnsheerenland is niet nodig. Onze showrooms zijn niet ver weg. Met ons ruime assortiment vloeren kunnen wij u voldoende keuzemogelijkheden bieden om de beste vloer in Mijnsheerenland uit te zoeken. Welke vloer denkt u dat u kiest?

 • Traditioneel parket: de klassieker onder de houten vloeren die veel mensen mooi vinden en die perfect past in elke woning, modern of klassiek
 • Lamelparket: lijkt sterk op een parketvloer en is vervaardigd uit modern en duurzaam materiaal. Lamelparket zorgt voor een goede akoestiek in elke ruimte.
 • Laminaatvloer: laminaatvloer lijkt steeds beter op hout. Dat maakt laminaat tot een interessant alternatief voor een bescheiden prijs.
 • Pvc-vloer: kunststof vloer met duurzame eigenschappen. Kan goed tegen water en tegen een stootje.
 • Kurk vloer: een natuurproduct vloer die een uitstekende geluidsdemping geeft en heerlijk zacht aanvoelt aan de voeten.

Ook traprenovatie in Mijnsheerenland

U kunt bij JKparketland ook terecht voor traprenovatie in Mijnsheerenland. Wij komen graag bij u langs om uw versleten trap te renoveren. Traprenovatie doen wij voor hout, pvc en laminaat. Uw trap opnieuw laten bekleden is ook een mogelijkheid. Wij zijn dus ook het juiste adres voor vakkundige traprenovatie in Mijnsheerenland.

Vloeronderhoud en vloer schuren

Het is u vast bekend dat een houten vloer een leven lang kan meegaan. Maar dan heeft de vloer zo nu en dan wat onderhoud nodig. Onderhoud betekent de houten vloer schuren en opnieuw behandelen. Wanneer is een houten vloer schuren in Mijnsheerenland nodig? Zodra u slijtage of kale plekken op de vloer ontdekt. Door uw vloer te schuren en behandelen geven hem weer een nieuwe uitstraling. Vraag naar de mogelijkheden voor vloeronderhoud in Mijnsheerenland.

Waarom vloeren en advies van JKparketland?

U gaat in Mijnsheerenland naar vloerspecialist JKparketland voor:

 • Een uitgebreid assortiment vloeren
 • Onze scherpe prijzen
 • Vakkundig advies op maat
 • Drie showrooms boordevol inspiratie
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Vloer uitkiezen? Neem contact met ons op

Wilt u in Mijnsheerenland een nieuwe vloer kopen? Bezoek onze showroom in Hilversum voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons op via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top