skip to Main Content

Vloerenspecialist Nieuw Lekkerland

JKparketland: topkwaliteit vloeren bij u in de buurt

Nieuwe vloer in Nieuw Lekkerland nodig voor uw woning of kantoor van de beste kwaliteit? JKparketland heeft een showroom vol topkwaliteit vloeren bij u in de buurt. Bezoek onze showroom voor het bekijken van ons grote assortiment vloeren. Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe vloer in Nieuw Lekkerland voor bijvoorbeeld uw woonkamer, badkamer, zolder of bedrijfsruimte. Voor alle toepassingen hebben wij een passende vloer. Vloeren in Nieuw Lekkerland leveren en leggen wij in diverse soorten. Zo kunt u kiezen uit traditionele parketvloeren, lamelparket, laminaat, pvc, kurk en linoleum vloeren. Ook voor advies bent u bij ons aan het goede adres. Wij ontvangen u graag in onze showroom.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Ruime keuze vloeren in de showroom

Een nieuwe vloer in Nieuw Lekkerland kiest u eenvoudig uit in onze showroom. Ons aanbod vloeren staat overzichtelijk voor u uitgestald, zodat u de vloeren rustig kunt bekijken en beoordelen. De keuze is reuze. Ook u vindt zonder twijfel uw nieuwe vloer in Nieuw Lekkerland. Ons aanbod bestaat uit:

 • Traditioneel parket: de klassieker onder de houten vloeren die veel mensen mooi vinden en die perfect past in elke woning, modern of klassiek
 • Lamelparket: lamelparket is vervaardigd uit een modern en duurzaam materiaal. Lamelparket zorgt voor een goede akoestiek in elke ruimte.
 • Laminaatvloer: laminaatvloer lijkt steeds beter op hout. Dat maakt laminaat tot een interessant alternatief voor een bescheiden prijs.
 • Pvc-vloer: kunststof vloer met duurzame eigenschappen. Kan goed tegen water en tegen een stootje.
 • Kurk vloer: een natuurproduct vloer die een uitstekende geluidsdemping geeft en heerlijk zacht aanvoelt aan de voeten.

Ook traprenovatie in Nieuw Lekkerland

Wij komen graag bij u thuis langs voor traprenovatie in Nieuw Lekkerland. Traprenovatie doen wij voor de materialen hout, pvc en laminaat. Maar ook alleen het opnieuw bekleden van uw trap behoort tot de mogelijkheden.

Vloer schuren en opnieuw behandelen

Iedereen weet dat een houten vloer een lange levensduur heeft. Maar dan wel met periodiek onderhoud. Dat houdt in het regelmatig laten schuren en opnieuw behandelen van uw vloer. Wanneer is houten vloeren schuren in Nieuw Lekkerland echt noodzakelijk? Op het moment dat u kale plekken aan de oppervlakte ziet. Met een vloer schuren en behandelen ziet uw vloer er weer uit als nieuw! Vraag ons naar de mogelijkheden van vloeronderhoud in Nieuw Lekkerland.

Waarom vloeren en advies van JKparketland?

U gaat in Nieuw Lekkerland naar vloerspecialist JKparketland voor:

 • Een uitgebreid assortiment vloeren
 • Zeer scherpe prijzen
 • Vakkundig advies op maat
 • 3 showrooms boordevol vloerinspiratie
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Vloer uitkiezen? Neem contact met ons op

Wilt u in Nieuw Lekkerland een nieuwe vloer kopen? Bezoek onze showroom in Hilversum voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons op via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?  Back To Top