skip to Main Content

Vloerenspecialist Papendrecht

JKparketland: de meest veelzijdige vloerenwinkel bij u in de buurt

Zoekt u in Papendrecht een nieuwe vloer voor uw woning of uw kantoorpand? Laat u dan inspireren door de prachtige kwaliteitsvloeren in de showroom van JKparketland in Hilversum. Wij hebben een assortiment vloeren waarmee u in elke woning of ieder kantoor en in elke interieurstijl uitstekend uit de voeten kunt. Wij leveren in Papendrecht traditionele parketvloeren, lamelparket, laminaat, pvc-vloeren, kurk en linoleumvloeren. Wilt u uitgebreid advies over vloeren voor uw woonkamer, slaapkamer of badkamer? Ook dan zijn wij uw vloerenspecialist. Bij ons kunt uiteraard ook terecht voor deskundig vloeronderhoud en traprenovatie.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Ons aanbod vloeren in Papendrecht

Wij zijn dé onbetwiste vloerenspecialist voor Papendrecht en omgeving. Bij ons kunt u kiezen uit een ruim assortiment vloeren van de beste kwaliteit waarmee u in elke interieurstijl uitstekend mee uit de voeten kunt. Zo hebben wij bijvoorbeeld:

 • Traditioneel parket: de vloer die iedereen kent en mooi vindt! Wij hebben sfeervol en duurzaam parket voor elk type woning.
 • Lamelparket: oogt als een parketvloer, maar is gemaakt van modern en duurzaam materiaal. Lamelparket zorgt voor een goede akoestiek in elke ruimte.
 • Laminaatvloer: laminaatvloer lijkt steeds beter op hout. Dat maakt laminaat tot een interessant geprijsd alternatief.
 • Pvc-vloer: kunststof vloer met duurzame eigenschappen. Kan goed tegen water en tegen een stootje.
 • Kurk vloer: een natuurproduct vloer die een uitstekende geluidsdemping geeft en heerlijk zacht aanvoelt aan de voeten.

Ook voor traprenovatie

Heeft u een versleten trap of wilt u uw trap opnieuw bekleden? Voor vakkundige renovatie van uw houten, pvc of laminaat trap in Papendrecht kunt u altijd bij ons terecht. Wij hebben niet alleen verstand van vloeren, maar ook van vakkundige traprenovatie. Informeer gerust naar de mogelijkheden van traprenovatie.

Vloer schuren

Zo nu en dan heeft uw houten vloer onderhoud nodig. Laat dan uw vloer schuren door de specialisten van JKparketland. Wanneer is een houten vloer schuren verstandig om te doen? Een houten vloer schuren is nodig als u kale plekken in de lak heeft, of als u uw houten vloer niet meer schoon kunt krijgen. Maar u kunt uw vloer ook gewoon een nieuwe uitstraling geven door de vloer te laten schuren en behandelen.

Waarom vloeren van JKparketland?

U gaat in Papendrecht naar JKparketland voor:

 • Een uitgebreid assortiment vloeren
 • Onze scherpe prijzen
 • Vakkundig advies op maat
 • Drie showrooms boordevol inspiratie
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Vloer uitkiezen? Neem contact met ons op

Wilt u in Papendrecht een nieuwe vloer kopen? Bezoek onze showroom in Hilversum voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons op via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top