skip to Main Content

Vloerenspecialist Puttershoek

JKparketland: 3 showrooms vol vloeren, altijd dichtbij

Zoekt u een nieuwe vloer in Puttershoek voor uw woning of kantoor? Eén van de 3 showrooms van JKparketland vol topkwaliteit vloeren is altijd bij u in de buurt. Onze collectie vloeren is zo groot dat wij gegarandeerd de vloer hebben die u zoekt. Wij leveren vloeren in Puttershoek in diverse soorten en materialen. Zo hebben wij traditionele parketvloeren, lamelparket, laminaat, pvc-vloeren, kurk vloeren en vloeren van linoleum. Van een vloer van JKparketland kunt u heel lang genieten. Kunnen wij u adviseren over een nieuwe vloer voor uw woonkamer, slaapkamer of badkamer? Bezoek onze showroom in Hilversum.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Ruim assortiment vloeren in onze showrooms

Een nieuwe vloer in Puttershoek vindt u lekker dicht bij u in de buurt. Gemak is ook kwaliteit, nietwaar? Ons ruime assortiment vloeren biedt u ruim voldoende mogelijkheden voor een weloverwogen keuze. Welke vloer kiest u?

 • Traditioneel parket: de klassieker onder de houten vloeren die veel mensen mooi vinden en die perfect past in elke woning, modern of klassiek
 • Lamelparket: lijkt sterk op een parketvloer en is vervaardigd uit modern en duurzaam materiaal. Lamelparket zorgt voor een goede akoestiek in elke ruimte.
 • Laminaatvloer: laminaatvloer lijkt steeds beter op hout. Dat maakt laminaat tot een interessant alternatief voor een bescheiden prijs.
 • Pvc-vloer: kunststof vloer met duurzame eigenschappen. Kan goed tegen water en tegen een stootje.
 • Kurk vloer: een natuurproduct vloer die een uitstekende geluidsdemping geeft en heerlijk zacht aanvoelt aan de voeten.

Traprenovatie in Puttershoek

Trap versleten? Eén van onze specialiteiten is traprenovatie in Puttershoek. Versleten trappen maken wij weer als nieuw! Wij renoveren uw houten, pvc of laminaat trap. Wilt u een andere look voor uw trap? Laat hem dan door ons opnieuw bekleden! Wij zijn dus niet alleen het adres voor de beste kwaliteit vloeren, wij zijn ook het adres voor vakkundige traprenovatie in Puttershoek.

Vloeronderhoud en vloer schuren

Een houten vloer heeft maar weinig vloeronderhoud nodig. Maar zo nu en dan is een beetje liefde en aandacht wel nodig door uw vloer te laten schuren en behandelen. Wanneer laat u een houten vloer schuren in Puttershoek? Zodra u slijtage of kale plekken ziet. Met schuren en behandelen met een nieuwe of andere lak of olie geeft u uw vloer een geheel frisse uitstraling. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Waarom vloeren en advies van JKparketland?

U gaat in Puttershoek naar JKparketland voor:

 • Een uitgebreid assortiment vloeren
 • Onze scherpe prijzen
 • Vakkundig advies op maat
 • Drie showrooms boordevol inspiratie
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Vloer uitkiezen? Neem contact met ons op

Wilt u in Puttershoek een nieuwe vloer kopen? Bezoek onze showroom in Hilversum voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons op via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?  Back To Top