skip to Main Content

Vloerenspecialist Ridderkerk

JKparketland: de veelzijdige vloerenwinkel in de buurt

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe vloer in Ridderkerk? Bijvoorbeeld voor uw woonkamer, slaapkamer of keuken? Of voor uw kantoor? Kom dan kijken bij JKparketland en laat u inspireren door onze prachtige kwaliteitsvloeren in onze showroom in Hilversum. Wij hebben een assortiment vloeren waarmee u in elke woning en in elke interieurstijl uitstekend uit de voeten kunt. Wij leveren in Ridderkerk traditionele parketvloeren, lamelparket, laminaat, pvc-vloeren, kurk en linoleumvloeren. Wilt u uitgebreid advies over vloeren die voor uw woning of toepassing geschikt zijn? Ook dan zijn wij uw vloerenspecialist. Bij ons kunt ook terecht voor deskundig vloeronderhoud en traprenovatie.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Ons aanbod vloeren in Ridderkerk

JKparketland is dé vloerenspecialist voor Ridderkerk en omgeving. Bij ons heeft u de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod kwaliteitsvloeren waarmee u in elke woning of interieurstijl uitstekend uit de voeten kunt. U kunt bij ons kiezen uit onder andere de volgende vloeren:

  • Traditioneel parket: de tijdloze klassieke vloer die overal op zijn plek is. Wij hebben sfeervol en duurzaam parket voor elke soort woning, van klassiek tot modern.
  • Lamelparket: een vloer die oogt als een parketvloer, maar dan in een modern jasje. Lamelparket heeft zeer goede akoestische eigenschappen.
  • Laminaatvloer: de laminaatvloer is niet meer te onderscheiden van echt hout. Laminaat is een aantrekkelijk alternatief voor een echt houten vloer als het gaat om de kosten. Laminaat legt u eenvoudig zelf.
  • Pvc-vloer: kunststof vloer met duurzame eigenschappen. Kan heel goed tegen water en tegen een stootje.
  • Kurk vloer: een natuurproduct vloer die een uitstekende geluidsdemping geeft en heerlijk zacht aanvoelt aan de voeten.

Ook voor traprenovatie

Is uw trap versleten of wilt u hem opnieuw bekleden? Ook voor vakkundige renovatie van uw houten, pvc of laminaat trap in Ridderkerk gaat u naar vloerenspecialist JKparketland. Traprenovatie is namelijk het werk voor de echte specialist. Informeer naar de mogelijkheden.

Vloeronderhoud en vloer schuren

Vloeronderhoud en vloer schuren is ook een specialiteit van JKparketland. Wanneer is een vloer schuren nodig? Een houten vloer schuren is nodig als u kale plekken in de lak heeft, of als u uw houten vloer echt niet meer schoon kunt krijgen. Wilt u gewoon een nieuwe look geven aan uw vloer? Ook dan is schuren en behandelen aan te bevelen.

Waarom vloeren van JKparketland?

U gaat in Ridderkerk naar JKparketland voor:

  • Een uitgebreid assortiment vloeren
  • Onze scherpe prijzen
  • Vakkundig advies op maat
  • Drie showrooms boordevol inspiratie
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Vloer uitkiezen? Neem contact met ons op

Wilt u in Ridderkerk een nieuwe vloer uitkiezen? Bezoek onze showroom in Hilversum voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons op via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

Back To Top