skip to Main Content

Vloerenspecialist Rijsoord

JKparketland: de meest veelzijdige vloerenwinkel in de regio

Bent u voor uw woning of kantoorpand op zoek naar een mooi en kwalitatief hoogwaardige vloer in Rijsoord? Bij vloerenspecialist JKparketland vindt u gegarandeerd de perfecte vloer voor uw woning of bedrijf. Kom bij ons kijken in onze showroom om uw ideale vloer op uw gemak uit te kiezen. Wij leveren vloeren in Rijsoord van uiteenlopende aard, waaronder traditionele parketvloeren, lamelparket, laminaat, pvc-vloeren, kurk en linoleumvloeren. Ondanks de verschillen in vloeren, hebben ze allemaal één ding gemeen: onze vloeren zijn stuk voor stuk van topkwaliteit! Kunnen wij u adviseren over de beste vloer voor uw woonkamer, slaapkamer of badkamer? Kom kijken in onze showroom in Hilversum. Ook vakkundig vloeronderhoud en traprenovatie kunt u door onze specialisten laten doen.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Ruim assortiment vloeren

De beste vloer in Rijsoord en omgeving vindt u bij JKparketland. Onze grote assortiment vloeren biedt u alle mogelijkheden om de juiste keuze te maken voor de beste vloer voor elke ruimte in uw huis of kantoor. Vloeren zijn er vele stijlen, uitvoeringen en materialen. Welke past bij u? Wij hebben de volgende vloeren voor u:

 • Traditioneel parket: parket is de houten vloer die iedereen mooi vindt en die past in elke woning.
 • Lamelparket: lijkt sterk op een parketvloer en is vervaardigd uit modern en duurzaam materiaal. Lamelparket zorgt voor een goede akoestiek in elke ruimte.
 • Laminaatvloer: laminaatvloer lijkt steeds beter op hout. Dat maakt laminaat tot een interessant alternatief voor een bescheiden prijs.
 • Pvc-vloer: kunststof vloer met duurzame eigenschappen. Kan goed tegen water en tegen een stootje.
 • Kurk vloer: een natuurproduct vloer die een uitstekende geluidsdemping geeft en heerlijk zacht aanvoelt aan de voeten.

Traprenovatie en traponderhoud in Rijsoord

Eén van onze specialiteiten is traprenovatie. Wij maken uw versleten trap weer tot een nieuwe trap! Dat doen wij voor uw houten, pvc of laminaat trap. Of wilt u uw trap opnieuw laten bekleden? Dat kan natuurlijk ook. Naast het adres voor de beste kwaliteit vloeren, zijn wij dus ook het adres voor vakkundige traprenovatie in Rijsoord.

Vloer schuren en vloeronderhoud

Een houten vloer gaat heel lang mee, maar heeft af en toe wel vloeronderhoud nodig. Dan is uw vloer schuren en behandelen in Rijsoord nodig. Vloeren schuren kunt u gerust overlaten aan onze ervaren vakmensen. Wanneer is een houten vloer schuren noodzakelijk? Een houten vloer schuren is nodig als er kale plekken ontstaan in het hout. Daarnaast kunt u door uw vloer te laten schuren en behandelen ook een geheel nieuwe uitstraling aan de vloer laten geven.

Waarom vloeren en advies van JKparketland?

U gaat in Rijsoord naar JKparketland voor:

 • Een uitgebreid assortiment vloeren
 • Onze scherpe prijzen
 • Vakkundig advies op maat
 • Drie showrooms boordevol inspiratie
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Vloer uitkiezen? Neem contact met ons op

Wilt u in Rijsoord een nieuwe vloer aanschaffen en laten leggen? Bezoek onze showroom in Hilversum voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons op via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top