skip to Main Content

Vloerenspecialist Rotterdam

JKparketland: 3 showrooms vol vloeren bij u in de buurt

Zoekt u een nieuwe vloer in Rotterdam voor uw woning of kantoor? Kom kijken in één van de 2 showrooms vol topkwaliteit vloeren bij JKparketland. Wij hebben gegarandeerd de vloer die zoekt. In onze showrooms hebben wij alle vloeren opgesteld en kunt u rustig uw favoriete vloer uitzoeken. Wij leveren vloeren in Rotterdam in vele stijlen en soorten, waaronder traditionele parketvloeren, lamelparket, laminaat, pvc-vloeren, kurk en linoleumvloeren. Allemaal verschillende vloeren die één ding gemeen hebben: ze zijn allemaal van de beste kwaliteit! Van een vloer van JKparketland heeft u vele jaren plezier. Kunnen wij u adviseren over een nieuwe vloer voor uw woonkamer, slaapkamer of badkamer? Bezoek onze showroom in Hilversum.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Ruim assortiment vloeren in onze showrooms

Voor een vloer in Rotterdam en omgeving is JKparketland altijd in de buurt. Uit onze grote collectie vloeren kunt u gegarandeerd een stijlvolle vloer voor uw woning kiezen. Wij hebben vloeren in de meest uiteenlopende stijlen, uitvoeringen en materialen. Welke vloer is geschikt voor uw pand?

 • Traditioneel parket: parket is de houten vloer die iedereen mooi vindt en die past in elke woning.
 • Lamelparket: lijkt sterk op een parketvloer en is vervaardigd uit modern en duurzaam materiaal. Lamelparket zorgt voor een goede akoestiek in elke ruimte.
 • Laminaatvloer: laminaatvloer lijkt steeds beter op hout. Dat maakt laminaat tot een interessant alternatief voor een bescheiden prijs.
 • Pvc-vloer: kunststof vloer met duurzame eigenschappen. Kan goed tegen water en tegen een stootje.
 • Kurk vloer: een natuurproduct vloer die een uitstekende geluidsdemping geeft en heerlijk zacht aanvoelt aan de voeten.

Ook traprenovatie en traponderhoud in Rotterdam

Eén van onze specialiteiten is traprenovatie en traponderhoud in Rotterdam. Oude trappen maken wij weer als nieuw! Wij renoveren uw houten, pvc of laminaat trap. Trap opnieuw laten bekleden? Ook dat is mogelijk bij de specialisten van JKparketland. Naast het adres voor de beste kwaliteit vloeren, zijn wij ook het adres voor vakkundige traprenovatie in Rotterdam.

Vloer schuren en vloeronderhoud

U heeft normaal gesproken nauwelijks omkijken naar houten vloeren. Ze gaan een leven lang mee. Maar dat kan niet zonder periodiek vloeronderhoud. Zo nu en dan is uw houten vloer schuren en behandelen in Rotterdam nodig. Wanneer laat u een houten vloer schuren? Op het moment dat u slijtplekken of kale plekken ziet. Wilt u eens wat anders? Met schuren en behandelen met andere lak of olie geeft u uw vloer een geheel nieuwe uitstraling. Vraag naar de mogelijkheden.

Waarom vloeren en advies van JKparketland?

U gaat in Rotterdam naar JKparketland voor:

 • Een uitgebreid assortiment vloeren
 • Onze scherpe prijzen
 • Vakkundig advies op maat
 • Drie showrooms boordevol inspiratie
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Vloer uitkiezen? Neem contact met ons op

Wilt u in Rotterdam een nieuwe vloer aanschaffen en laten leggen? Bezoek onze showroom in Hilversum voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons op via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top