skip to Main Content

Vloerenspecialist Zwijndrecht

JKparketland: de veelzijdige vloerenwinkel in de buurt

Zoekt u in Zwijndrecht de perfecte vloerenspecialist voor de nieuwe vloer in uw woonkamer, slaapkamer of keuken? Laat u dan inspireren door het aanbod vloeren bij JKparketland, de vloerenspecialist bij u in de buurt. Prachtige kwaliteitsvloeren die passen in elke woning en in elke interieurstijl koopt u bij ons. Wij leveren in Zwijndrecht onder meer traditionele parketvloeren, lamelparket, laminaat, pvc-vloeren, kurk en linoleumvloeren. Wilt u uitgebreid advies over de vloersoorten die beschikbaar zijn en over onderhoud van vloeren? Ook dan is JKparketland uw lokale vloerenspecialist. Kom een kijkje nemen in onze showroom in Hilversum of bekijk alvast het grote aanbod vloeren op onze website.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Laminaat, pvc of parket in Zwijndrecht?

JKparketland is dé vloerenspecialist waar u vanuit Zwijndrecht terecht kunt voor allerhande vloeren. In onze vloerenwinkel vindt u een zeer uitgebreid aanbod kwaliteitsvloeren waarmee u in elke woning of interieurstijl mee uit de voeten kunt. Welke soorten vloeren hebben wij voor u?

 • Traditioneel parket: de onbetwiste klassieker onder de vloeren. Wij hebben smaakvol, sfeervol en duurzaam parket voor elke woning, van klassiek tot modern.
 • Lamelparket: oogt als een parketvloer in een modern jasje. Lamelparket heeft verbeterde akoestische eigenschappen.
 • Laminaatvloer: laminaatvloer is niet meer van echt houten planken te onderscheiden en is daarmee een voordelig alternatief voor een echt houten vloer. Ook makkelijk zelf te leggen.
 • Pvc-vloer: eenvoudig te leggen duurzame kunststof vloer die goed tegen water en tegen een stootje kan.
 • Kurk vloer: duurzame en uiterst sfeervolle vloer van het natuurproduct kurk. Geeft een uitstekende geluidsdemping en is heerlijk zacht aan de voeten.

Ook voor traprenovatie

Is uw trap versleten of wilt u hem opnieuw bekleden? Ook voor vakkundige renovatie van uw houten, pvc of laminaat trap gaat u naar vloerenspecialist JKparketland. Traprenovatie is namelijk het werk voor de echte specialist. Wij hebben echt verstand van traprenovatie en vloeren.

Vloer schuren en vloeronderhoud

U kunt bij ons ook terecht voor vloeronderhoud en uw vloer schuren. Wanneer laat u uw vloer schuren? Een houten vloer schuren is nodig als u kale plekken in de lak heeft, of wanneer er zoveel vuil in de houtporiën zit dat de vloer niet meer schoon wordt. Maar misschien wilt u uw vloer ook wel laten schuren en behandelen voor een frisse nieuwe look. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw vloer schuren in Zwijndrecht te bespreken.

Waarom vloeren van JKparketland?

U gaat in Zwijndrecht toch ook naar JKparketland voor:

 • Een uitgebreid assortiment vloeren
 • Onze scherpe prijzen
 • Vakkundig advies op maat
 • Drie showrooms boordevol inspiratie
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Vloer uitkiezen? Bezoek onze vloerenwinkel!

Wilt u in Zwijndrecht een nieuwe vloer uitkiezen? Bezoek dan onze showroom in Hilversum voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons op via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top