skip to Main Content

Diensten en service

Meetservice

Nadat u ons de opdracht heeft verstrekt komt JKparketland in bijna alle gevallen bij u kijken naar de ruimten waar uw nieuwe vloer komt en/of waar renovatie, onderhoud aan uw vloer moet worden uitgevoerd. Als we er dan toch zijn dan nemen wij gelijk de maten van de ruimten bij u op om zeker te zijn dat we voldoende materialen gaan bestellen.

Komen we na de montage van de vloer dan toch nog materialen tekort dan levert JKparketland de benodigde materialen zo snel mogelijk. Dit risico is voor ons! Er zullen geen extra kosten aan u worden doorberekend.

Onze meetservice is een gratis dienst.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Montageservice

U kunt besluiten uw nieuwe vloer zelf te plaatsen en in de meeste gevallen lukt dat natuurlijk ook, maar wilt u dit uitbesteden dan kan dat bij JKparketland. Wij hebben een groep leggers voor u klaar staan die uw nieuwe vloer vakkundig kunnen plaatsen of uw bestaande vloer kunnen renoveren en/of onderhouden en hoeft u in de meeste gevallen niet lang te wachten voordat de werkzaamheden kunnen starten.

Onze ervaren en vakkundige mensen in onze winkels kunnen u uitgebreid informeren over de kosten en de mogelijkheden van onze montageservice.

Onderhoudservice

Nadat uw vloer is geplaatst zal deze regelmatig onderhouden moeten worden. Het onderhoud is noodzakelijk voor het behoud en de uitstraling van uw vloer.

Uiteraard is stofzuigen, dweilen met het juiste schoonmaakmiddel wat wij noemen het normale “dagelijkse” onderhoud maar uw vloer heeft gemiddeld genomen 1x per jaar een grote onderhoudsbeurt nodig. Dit onderhoud geeft voeding en bescherming aan uw vloer. Voeding is noodzakelijk om uw vloer mooi te houden, bescherming is nodig tegen invloeden van buitenaf zoals, vuil en vocht.

Het is relatief eenvoudig om dit jaarlijkse onderhoud zelf uit te voeren. Heeft u geen tijd, geen zin of is dit iets wat u gemakkelijk vergeet dan biedt JKparketland wellicht de oplossing. Wat precies nodig is hangt af van het type vloer dat u heeft aangeschaft. Onze ervaren en vakkundige mensen in onze winkels kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden en kosten van onze onderhoudsservice.

Bezorgservice

Natuurlijk kunt u uw bestelde materialen afhalen in uw JKparketland winkel op de dag dat u wenst. Vind u dit lastig dan kunt u gebruik maken van onze bezorgservice. Tegen een geringe vergoeding brengen wij uw materialen thuis en brengen het voor u binnen. In één van onze winkels kunnen wij u informeren over de mogelijkheden en de kosten.

    HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
    Back To Top