skip to Main Content

Kurk vloeren

Kurk is terug van weggeweest!

In de huidige tijd waar, milieuvriendelijk – reductie van CO2 – ecologisch verantwoord – klimaatverandering het onderwerp van de dag zijn, kan een kurkvloer de uitkomst bieden waar u naar op zoek bent.

Kurkvloeren worden gemaakt van de bast van de kurkeik. Het schors van deze boom wordt na het 25e levens jaar voor de eerste keer geoogst en daarna na iedere 9 jaar. De kurkeik is een beschermde boom en mag dus niet worden gekapt. Door het oogsten van de kurk neemt de boom 2 tot 3 keer meer CO2 op dan een kurkeik waar de bast niet van wordt verwijderd. Dus ook nog eens goed voor het klimaat.

Het stoffige imago van kurk van de jaren tachtig is voorbij en wij willen u graag laten kennismaken met kurkvloeren.

JKparketland biedt een uniek assortiment kurkvloeren met unieke eigenschappen, zowel in comfort als in uitstraling. Verkrijgbaar in diverse dessins en kleuren. Zit uw kleur er niet bij? Wij kunnen de kurkvloeren leveren in ieder gewenste kleur.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

De geheimen van kurk (kurkvloeren) 

 • 100% natuurlijk, milieuvriendelijk en recyclebaar
 • Duurzaam
 • Stil
 • Trendy
 • Warmte isolerend
 • Waterafstotend
 • Antistatisch
 • Onderhoudsvriendelijk

Kurkvloeren zijn een prima alternatief voor mensen die geen dierlijke en/of fossiele brandstof producten willen gebruiken.

De kurkvloeren van JKparketland

Wij hebben een assortiment kant en klare kurkvloeren in diverse dessins en kleuren maar u kunt ook uw kurkvloer zelf samenstellen van een natuurlijke kurktint tot bijvoorbeeld een kurkvloer met een betonlook uitstraling. Kom naar de winkel om het uitgebreide assortiment te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Tot straks in één van onze winkels. Bij ons loop je gewoon binnen!

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?  Back To Top