skip to Main Content

Lamelparket

“Hout leeft”

Parket of hout wordt al heel lang toegepast op vloeren. Door de jaren heen hebben parketvloeren zich wel doorontwikkeld en zijn qua uitstraling en kleurmogelijkheden doorontwikkeld. Een lamelparketvloer is door de meerlaagse opbouw een zeer stabiele vloer met prettige akoestische eigenschappen. U kunt kiezen voor een afwerking met olie, hardwax of lak. Over de verschillende eigenschappen adviseren wij graag zodat u een gerichte keus kan maken voor de vloer van uw dromen.

Vloerenspecialisten zeggen vaak dat een houten vloer pas gaat leven als er gebruikssporen op ontstaan en dat de vloer dan mooier wordt. Bij JKparketland vinden we dat een nieuwe lamelparketvloer u moet aanspreken vanaf het moment dat u deze bekijkt, met andere woorden, u moet hem direct mooi vinden. Dat de vloer door de jaren heen extra karakter krijgt is een mooie bijkomstigheid. Wij hebben een lamelparket collectie samengesteld uit een diversiteit van kleuren, houtselecties en afwerkingen. In één van onze winkels kunt u het uitgebreide assortiment lamelparketvloeren bekijken en naast elkaar leggen. Welke keuze u ook maakt bij JKparketland vindt u het. Tot straks in één van onze winkels.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Lamelparket

Lamelparket vloeren zijn opgebouwd uit meerdere lagen hout die kruislings met elkaar zijn verlijmd. Dit zorgt er voor dat het hout veel minder werkt waardoor de vloer mooier blijft en de naden niet zal opentrekken. Door de stroken multiplex die onder de massieve toplaag zijn aangebracht ontstaan er een soort luchtkamers, wat zorgt voor een verbeterde akoestische werking. Lamelparket klinkt minder hard dan een massieve houten vloer.

Ruime keuze

Onze Lamelparket collectie bestaat uit diverse houtsoorten, sorteringen, kleuren en afwerkingen. Over het algemeen is de houtsortering te verdelen in 4 groepen, namelijk A, B, C en D of een combinatie hiervan. Wilt u veel knoesten, scheuren en kleurverschillen in uw vloer (rustiek) of kiest u voor een hele rustige uitstraling (select sortering). Deze select sortering betekent dat de delen zijn gesorteerd op een rustige en moderne uitstraling. Rustiek betekent dat er juist geselecteerd is op de tekening en het karakter van het hout voor een natuurlijke landelijke uitstraling.

Kom ons assortiment lamelparket bekijken

Wilt u zeker weten of een lamelparket vloer voor u geschikt is? Kom dan gerust kijken in onze winkel in Hilversum om de verschillende soorten vloeren, materialen, sorteringen, kleuren en afwerkingen te bekijken en te vergelijken. Zo kiest u gegarandeerd de beste vloer voor uw (gezins)situatie. Tot straks in één van onze winkels. Bij ons loop je gewoon binnen!

Contact met JKparketland

JKparketland is dé vloerenspecialist waar u terecht kunt voor lamelparket en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen. Voor lamelparket en een deskundig vloeradvies gaat u naar vloerenspecialist JKparketland!

    HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?    Back To Top