skip to Main Content

Laminaat

Kwaliteitsvloeren

Laminaat is een vloersoort die in veel situaties toepasbaar is. De uitstraling van laminaatplanken zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden enerzijds door de natuurlijke ogende print en anderzijds door de matte afwerking. Laminaatplanken zijn voorzien van trendy decors en kleuren. Bovendien zijn ze voorzien van een klikverbindingen, waarmee de planken snel en relatief eenvoudig kunnen worden geplaatst. Uiteraard kunt u uw laminaatvloer ook door ons laten plaatsen.

Laminaat ….. kwaliteit is meer dan levensduur

Het kiezen van een vloer hangt helemaal af van uw persoonlijke voorkeuren en smaak. Om deze reden hebben wij een laminaatcollectie samengesteld uit een uitgebreid mogelijkheid aan kleur, print, lengte breedte en dikte. Of u nu een houtprint, een tegeldecor, betonlook of een visgraat laminaatvloer zoekt …. Wij hebben het! Laminaat is gemakkelijk in onderhoud en vriendelijk voor kinderen. In één van onze winkels kunt u de laminaatcollectie bekijken. Bij ons loop je gewoon binnen!

Eigenschappen van laminaat

In heel veel huizen over de hele wereld wordt laminaat als vloer gebruikt. Dat heeft uiteraard te maken met het gemak dat laminaat u biedt:

  • Het aanbod aan prints is enorm
  • Laminaat is makkelijk te leggen
  • Laminaat is onderhoudsarm
  • Laminaat is zeer slijtvast

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Niet te onderscheiden van echt hout

Zeker bij topkwaliteit laminaat zijn de planken bijna niet meer te onderscheiden van echt hout. Toplaminaat heeft bijvoorbeeld een zeer realistische print en een lichte bewerking (embossement). Hierdoor heeft het vloeroppervlak een voelbare structuur en worden de eigenschappen van echt hout nauwkeurig nagebootst. Kom gerust de kwaliteiten laminaat vergelijken in een winkel van JKparketland.

Let bij laminaat ook op HDF en toplaag

Bij JKparketland adviseren wij u graag over uw nieuwe laminaatvloer. Daarom vinden wij het belangrijk dat u bij laminaat niet alleen naar de print op de planken kijkt, maar ook aandacht heeft voor het HDF, een van de onderlagen. Het HDF bepaalt de kwaliteit van uw laminaatvloer en daarmee ook de levensduur. Hoe beter de HDF-laag, hoe kleiner de kans dat het materiaal kromtrekt. In het algemeen geldt: hoe dikker de HDF-laag, hoe sterker de planken. Ook is de weerstand tegen schokken en stoten dan beter.

Kom ons laminaat bekijken en vergelijken

Wilt u meer weten over laminaatvloeren? Kom dan gerust kijken in onze winkel in Hilversum om de verschillende soorten laminaatvloeren te bekijken en te vergelijken. Zo kiest u gegarandeerd de beste vloer voor uw situatie!

Kom langs bij JKparketland in Hilversum

JKparketland is dé vloerenspecialist waar u terecht kunt voor laminaat en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen. Voor laminaatvloeren en een deskundig vloeradvies gaat u naar vloerenspecialist JKparketland!

    HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
    Back To Top