skip to Main Content

PVC

PVC vloeren bij JKparketland

Voor een topkwaliteit pvc-vloer gaat u natuurlijk naar vloerenspecialist JKparketland. Is uw bestaande vloer aan vervanging toe? Of bent u gewoon uitgekeken op uw oude vloer en vindt u dat het tijd is voor een nieuwe vloer in de woonkamer, slaapkamer of keuken? Met een pvc vernieuwt u uw vloeren in een handomdraai tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Bij JKparketland vindt u gegarandeerd een pvc-vloer die past bij uw interieur. Een pvc-vloer is een sfeervolle verrijking voor elk type woning. Ook voor advies over andere soorten vloeren en vloeronderhoud is JKparketland de vloerenspecialist voor u. Kom kijken in onze winkel in Hilversum!

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Wat is een pvc-vloer?

Een pvc-vloer bestaat uit een veelgebruikt thermoplast. Pvc is de afkorting van polyvinylchloride, een relatief goedkoop en eenvoudig te bewerken materiaal. Het wordt daarom ook steeds vaker gebruikt ter vervanging van bijvoorbeeld hout en beton. En dat maakt pvc dan ook zeer geschikt als een voordelig geprijsde vloerbedekking.

Voordelen van een pvc-vloer

Wat maakt pvc zo geschikt als materiaal voor een vloer? Pvc is ijzersterk. Daarom zijn pvc-vloeren zeer geschikt voor ruimten die intensief gebruikt worden. Het materiaal is naast sterk, ook stabiel en geluiddempend. Daarnaast is een pvc-vloer ook vochtbestendig en makkelijk schoon te maken. Daarom worden deze vloeren veel gebruikt in bedrijven en scholen. Maar ook voor een woonkamer of slaapkamer is een pvc-vloer zeer geschikt. Vooral ook omdat pvc-vloeren prima te combineren zijn met vloerverwarming.

Gevarieerd aanbod pvc-vloeren

Bij JKparketland hebben wij meer dan 200 pvc-vloeren met verschillende systemen. Zo zijn er pvc-vloeren die gelijmd worden, maar er zijn ook vloeren die geklikt kunnen worden. De klik pvc-vloer wordt zwevend gelegd en heeft daarom meestal een ondervloer nodig. Welke pvc-vloer heeft uw voorkeur?

Kom ons aanbod pvc-vloeren bekijken en vergelijken

Wilt u meer weten over pvc-vloeren en ons zéér ruime aanbod? Kom dan gerust kijken in onze winkel in Hilversum om de verschillende soorten en merken pvc-vloeren te bekijken en te vergelijken. Zo kiest u gegarandeerd de beste vloer voor uw situatie!

Contact met JKparketland

JKparketland is dé vloerenspecialist waar u terecht kunt voor pvc-vloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. Of vul het het contactformulier op de website in. Voor pvc-vloeren en deskundig vloeradvies gaat u naar vloerenspecialist JKparketland!

    HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
    Back To Top