skip to Main Content

Traprenovatie

Voor traprenovatie kiest u JKparketland

Is uw trap versleten of aan vernieuwing toe? Voor vakkundige traprenovatie in hout, pvc en laminaat gaat u naar vloerenspecialist JKparketland. Traprenovatie is namelijk werk voor de echte specialist. JKparketland heeft verstand van traprenovatie en vloeren. Bij ons kunt u gegarandeerd een keuze maken uit materiaal en kleuren die passen bij uw woning en uw interieur. Wij leveren tradionele parketvloeren, lamelparket, laminaat vloeren en traprenovatie materialen. Ook voor advies over alle soorten vloeren en vloeronderhoud is JKparketland uw vloerenspecialist. Dat betekent dat wij ook het juiste adres zijn voor het renoveren van uw trap.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Trap renoveren?

Wilt u een open of een gesloten trap in uw huis of bedrijfspand renoveren of herstellen? Dat snappen wij maar al te goed. Een trap is vaak het middelpunt van een woning of kantoor. Die moet er netjes uitzien. Bovendien is een trap zonder gebreken een veilige trap. Door traprenovatie ziet uw trap er weer als nieuw uit. De oude houten planken van uw trap kunnen makkelijk hersteld worden door een traprenovatie. De vloerspecialisten van JKparketland zien elke traprenovatie klus als een creatieve uitdaging. Als u kiest voor traprenovatie door JKparketland, dan kiest u voor kwaliteit én scherpe tarieven.

Traprenovatie: werk voor de specialist

Bij traprenovatie zorgen wij ervoor dat u uw trap zo snel mogelijk weer kunt gebruiken. Vaak lukt dit al in één of twee dagen. Een houten trap renoveren we bijvoorbeeld met overzettreden die wij vervolgens licht schuren en oliën. En als u dat wenst, leveren we de traptreden met gleuven waar antislip-profielen in passen. Voor traprenovatie kunt u bij JKparketland kiezen uit meerdere materialen en vloersoorten.

Traprenovatie door JKparketland

Als u kiest voor een traprenovatie door JKparketland kiest u voor zekerheid en kwaliteit. Nadat u in de winkel in Hilversum samen met onze vloerenspecialisten een keuze hebt gemaakt in materiaal en kleur komen wij langs om de trap te bekijken en te meten. Tijdens dit bezoek word u volledig geïnformeerd over de mogelijkheden. Na dit bezoek wordt er een definitieve berekening van de kosten gemaakt en worden de afspraken gemaakt voor het uitvoeren van uw traprenovatie.

Contact met JKparketland

JKparketland is dé vloerenspecialist waar u terecht kunt voor een uitgebreid assortiment vloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Ook voor traprenovatie zijn wij hét adres voor u. Meer weten? Stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen. Voor vloeren, vloeronderhoud en traprenovatie gaat u naar vloerenspecialist JKparketland!

    HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
    Back To Top