skip to Main Content

Vloer schuren

Professioneel vloeronderhoud

Heeft u een houten vloer of een parketvloer die veel te lijden heeft door dagelijks gebruik? En levert normaal onderhoud niet meer het door u gewenste resultaat op? Grijp dan tijdig in door uw vloer te laten schuren en opnieuw te lakken of oliën door de vloerspecialisten van JKparketland.

Wanneer vloer schuren?

Een vloer schuren is bijvoorbeeld nodig als u kale plekken in de lak heeft, of wanneer er zoveel vuil in de poriën van het hout zit dat u het niet meer schoon krijgt. Maar misschien wilt u uw vloer ook wel laten schuren en behandelen voor een frisse nieuwe uitstraling. JKparketland is de vloerspecialist voor heel Nederland op het gebied van traditioneel parket, lamelparket, laminaat, pvc-vloeren, kurk en linoleumvloeren. Ook voor advies over alle soorten vloeren en vloeronderhoud is JKparketland uw vloerenspecialist. Dat betekent dat wij ook het juiste adres zijn voor het schuren van uw vloer.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Stofvrij schuren van uw vloer

Bent u ook zo trots op uw prachtige parket- of houtvloer? Dan wilt u er vast en zeker ook voor zorgen dat deze in optimale conditie blijft. Parket en hout zijn zeer duurzaam, maar hebben uiteraard wel onderhoud nodig. Wij van JKparketland helpen u daar graag bij. De behandeling van uw vloer begint met het schuren van de vloer. Hierbij maken wij gebruik van professionele schuurmachines waarmee we uw vloer stofvrij schuren. Met het schuren ontdoen wij de vloer van de bovenste laag. Daarmee verwijderen we kleine beschadigingen, zoals krassen en deuken, uit de vloer. Dat kan bij zowel eiken vloeren als bij grenen, berken en beuken vloeren.

Vloer schuren en afwerken

Als uw vloer geschuurd is, dient deze te worden afgewerkt. U kunt uw vloer door ons laten lakken, oliën of waxen. Kiest u ervoor om uw vloer te laten lakken? Dan brengen we na het schuren een speciale transparante lak aan op uw parketvloer. Uw vloer ziet er dan weer uit als nieuw. Oliën is ook een uitstekende mogelijkheid voor het afwerken van uw vloer. Na het schuren van uw vloer, brengen we olie aan. Dat levert een prachtig eindresultaat op. Een derde mogelijkheid is om na het schuren een laag aan te brengen met hardwax. Hardwax beschermt uw vloer tegen invloeden van buitenaf. Voor meer informatie over de verschillende soorten behandelingen kunt u contact met JKparketland.

Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Contact opnemen met JKparketland

JKparketland is dé vloerenspecialist waar u terecht kunt voor een uitgebreid assortiment vloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Ook voor vloeren schuren zijn wij hét juiste adres voor u. Meer weten? Neem contact met ons via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen. Voor vloeren, vloeronderhoud, zoals vloeren schuren, en traprenovatie gaat u naar vloerenspecialist JKparketland!

    HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
    Back To Top