skip to Main Content

Vloerenspecialist

Nieuwe vloeren en vloeronderhoud

Is uw vloer versleten, bent u uitgekeken op uw oude vloer, of wilt u gewoon eens wat anders op uw vloer in de woonkamer, slaapkamer of keuken? Kom dan inspiratie opdoen bij JKparketland, de vloerenspecialist van Nederland. Bij JKparketland kunt u terecht voor sfeervolle kwaliteitsvloeren die passen in elke woning en elk interieur. Wij leveren tradionele parketvloeren, lamelparket, laminaat, pvc-vloeren, kurk en linoleumvloeren. Ook voor advies over alle soorten vloeren en vloeronderhoud is JKparketland uw vloerenspecialist. Kom kijken in onze showroom in Hilversum of neem een kijkje op onze website voor ons assortiment vloeren.

Aanbod vloeren

JKparketland is dé vloerenspecialist waar u terecht kunt voor diverse soorten vloeren. Wij hebben een ruim assortiment vloeren die passen in iedere woning of in elk bedrijfspand. Voor elke interieur- of woningstijl hebben wij een passende kwaliteitsvloer voor u. Onderstaand ziet u een overzicht van onze vloeren:

 • Traditioneel parket: de klassieker onder de vloeren. Smaakvol, sfeervol en duurzaam voor elke woning, van klassiek tot modern.
 • Lamelparket: de moderne versie van traditioneel parket met verbeterde akoestische eigenschappen.
 • Laminaat: de niet van echt te onderscheiden ‘houtlook’ vloer als voordelig alternatief voor een echt houten vloer. Ook makkelijk zelf te leggen.
 • Pvc-vloer: eenvoudig te leggen duurzame vloer die tegen water en tegen een stootje kan.
 • Kurkvloer: duurzame en sfeervolle vloer met uitstekende geluidsdemping die heerlijk zacht aanvoelt aan uw voeten.

Kom naar onze showroom om de verschillende soorten vloeren te bekijken en te vergelijken. Zo kiest u gegarandeerd de beste vloer!

Meer dan alleen vloeren

JKparketland is meer dan alleen uw vloerenspecialist waar u terecht kunt voor de aanschaf en het deskundig laten leggen van topvloeren. U mag van uw vloerenspecialist namelijk meer verwachten. Ten minste: dat is onze mening.

 • Wij denken met u mee over uw vloerkeuze en adviseren u over de beste vloer voor uw situatie.
 • Wij adviseren u over de beste onderhoudsmiddelen voor uw vloer
 • Wij adviseren u over de haalbaarheid van restauratie van uw oude vloer
 • Wij restaureren uw oude vloer

Contact met JKparketland

JKparketland is dé vloerenspecialist voor heel Nederland. In onze showrooms in Hilversum en Amersfoort kunt u terecht voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons op via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor een kwaliteitsvloer en vloeradvies gaat u naar vloerenspecialist JKparketland!

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top