skip to Main Content

Vloerenwinkel

Het adres voor nieuwe vloeren en vloeronderhoud

Is uw huidige vloer aan vernieuwing toe? Of bent u uitgekeken op uw oude vloer en wilt u gewoon eens wat anders op uw vloer in de woonkamer, slaapkamer of keuken? Wat de reden ook is; kom voor een nieuwe vloer inspiratie opdoen bij JKparketland, de vloerenwinkel van Nederland. Bij JKparketland vindt u gegarandeerd een sfeervolle kwaliteitsvloer voor elk type woning en elke smaak interieur. Bij ons kunt u terecht voor onder andere tradionele parketvloeren, lamelparket, laminaat, pvc-vloeren en kurk- en linoleumvloeren. Ook voor advies over alle soorten vloeren en vloeronderhoud is JKparketland de vloerenwinkel voor u. Kom kijken in onze showroom in Hilversum of bekijk alvast ons assortiment vloeren op onze website.

Vloerenaanbod van JKparketland

JKparketland is dé vloerenwinkel met een ruim assortiment klassieke en moderne kwaliteitsvloeren. Onze vloeren passen in iedere woning en in elk bedrijfspand. Voor elk interieur- of woningstijl hebben wij een passende kwaliteitsvloer voor u. Hieronder hebben wij ons aanbod vloeren voor u op een rijtje gezet:

 • Traditioneel parket: een echte vloerenklassieker! Smaakvol, sfeervol en duurzaam voor elk huis of kantoorpand, van klassiek tot modern.
 • Lamelparket: de moderne opvolger van de traditionele parketvloer met zeer goede akoestische eigenschappen.
 • Laminaat: de ‘houtlook’ vloer die niet van echt te onderscheiden is. Een voordelig alternatief voor een echte houten vloer. Deze vloer kunt u makkelijk zelf leggen.
 • Pvc-vloer: duurzame vloer die tegen water en tegen een stootje kan.Deze vloer legt u ook makkelijk zelf.
 • Kurkvloer: duurzame en sfeervolle vloer die heerlijk zacht aanvoelt aan uw voeten en een zeer goede geluidsdemping heeft.

Kom in onze showroom de verschillende soorten vloeren bekijken en met elkaar vergelijken. Het maakt uw keuze voor uw vloer gegarandeerd makkelijker!

Meer dan alleen vloeren

JKparketland is meer dan alleen de vloerenwinkel waar u terecht kunt voor de aanschaf en het deskundig laten leggen van topkwaliteit vloeren. Wij vinden dat u van een vloerenwinkel meer mag verwachten, zoals:

 • Wij denken met u mee over uw vloerkeuze en adviseren u over de beste vloer voor uw situatie
 • Wij adviseren u over de beste onderhouds- en schoonmaakmiddelen voor uw vloer
 • Wij adviseren u over de haalbaarheid van het restaureren van uw bestaande vloer
 • Wij restaureren uw oude vloer

Contact met JKparketland

JKparketland is dé gespecialiseerde vloerenwinkel voor heel Nederland. In onze showroom in Hilversum kunt u terecht voor kwaliteitsvloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons op via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor een kwaliteitsvloer en vloeradvies gaat u naar vloerenwinkel JKparketland!

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top