skip to Main Content

Vloerrenovatie

Professioneel vloeronderhoud

Heeft u een houten vloer of een parketvloer die veel te lijden heeft door dagelijks gebruik? En levert normaal onderhoud niet meer het door u gewenste resultaat op? Grijp dan tijdig in door uw vloer te laten renoveren door de vakkundige vloerspecialisten van JKparketland. Wij zijn de vloerspecialist op het gebied van traditioneel parket, lamelparket, laminaat-vloeren en werken door heel Nederland. Ook voor advies over alle soorten vloeren en vloeronderhoud is JKparketland uw vloerenspecialist. Kortom: wij hebben verstand van vloeren! Dat betekent dat wij ook het juiste adres zijn voor het renoveren van vloeren. Bij ons loop je gewoon binnen!

Uw vloer zo goed als nieuw!

Als gewoon onderhoud van uw vloer niet meer het resultaat oplevert dat u wenst, dan adviseren wij u om uw vloer te laten renoveren. Dat kan bijvoorbeeld nodig zijn als u kale plekken in het hout heeft, of als er veel deuken en krassen in de vloer zitten die onherstelbaar lijken, in dat geval kunnen wij uw vloer schuren. Een mooie bijkomstigheid is dan dat u uw vloer eventueel weer een nieuwe kleur kan geven. Het resultaat: u heeft weer een nieuwe vloer! Maar misschien wilt u uw vloer wel gewoon lekker laten opfrissen, zodat hij er daarna weer zo goed als nieuw uitziet. Neem dan contact op met JKparketland voor het renoveren van uw vloer of kom naar onze winkel in Hilversum, onze vloerenspecialisten kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden en de kosten.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Schuren van uw vloer

Een houten vloer gaat in principe heel lang mee. Parket en lamelparket zijn zeer duurzaam, maar hebben uiteraard wel enig onderhoud nodig. Wij van JKparketland helpen u daar graag bij. Vloerrenovatie begint met het schuren van de vloer. Met het schuren ontdoen wij de planken van de bovenste laag en verwijderen we kleine beschadigingen, zoals krassen en deuken, gemakkelijk uit elke plank.

Vloeren behandelen met lak, olie of wax

Om het renoveren van de vloer compleet te maken, kunnen we uw vloer na het schuren op de volgende manieren behandelen. We kunnen de planken lakken, oliën of waxen. Kiest u ervoor om uw vloer te laten lakken? Dan brengen we een speciale transparante lak aan op de vloer. Hij ziet er dan weer uit als nieuw. Het oliën van de planken is een andere optie. Bij deze behandelmethode brengen we na het schuren olie aan op uw vloer met een prachtig eindresultaat. Ten slotte kunt u uw vloer laten waxen met een hardwax. Hardwax werkt als een soort harde laag die de vloer beschermt tegen invloeden van buitenaf. Voor meer informatie over een vloer renoveren en de verschillende soorten behandelingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

parket-schuren-header
Lamelparket

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u ook uw vloeren professioneel laten renoveren? Of wilt u in het algemeen meer informatie over vloeren renoveren? Stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen. Voor een vloer kopen, een vloer renoveren en traprenovatie gaat u naar vloerenspecialist JKparketland!

    HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
    Back To Top