skip to Main Content

Vloeren Almere

Nieuwe vloer in uw woning in Almere?

Voor een kwaliteitsvloer in Almere gaat u naar de echte vloerenspecialist: JKparketland! Heeft u een versleten vloer, of bent u uitgekeken op uw huidige vloer en wordt het tijd voor iets nieuws in de woonkamer of slaapkamer? Laat u dan inspireren bij JKparketland, de vloerenspecialist voor regio Almere. JKparketland heeft sfeervolle kwaliteitsvloeren die passen in elke woning en elk interieur. Bij ons kunt u terecht voor traditioneel parket, lamelparket, laminaat, pvc-vloeren en kurkvloeren. Ook voor deskundig advies over alle soorten vloeren en vloer- en traprenovatie is JKparketland uw vloerenspecialist. Kom kijken in onze showrooms in Hilversum, of neem een kijkje op onze website voor ons vloerassortiment.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Van parket en PVC tot aan laminaat

JKparketland is dé vloerenspecialist voor Almere met een gevarieerd vloerenaanbod voor elke woning of kantoor. Modern, industrieel of klassiek? Voor elke stijl hebben wij een prachtige vloer voor u. En die vloer komen we ook nog eens vakkundig bij u leggen. Zo hebben wij:

 • Traditioneel parket: de klassieker onder de vloeren. Smaakvol, sfeervol en duurzaam voor elke woning en oersterk voor elk kantoor.
 • Lamelparket: de moderne opvolger van traditioneel parket met uitstekende akoestische eigenschappen.
 • Laminaat: het voordelige alternatief voor een houten vloer.
 • Pvc-vloer: duurzame vloer die wel tegen een stootje kan.
 • Kurkvloer: de sfeervolle ‘zachte‘ vloer met uitstekende geluidsdemping.

Kom gerust naar onze showroom in Hilversum voor het bekijken en vergelijken van de verschillende soorten vloeren. Zo kiest u gegarandeerd de beste vloer!

Ook vloerrenovatie en traprenovatie

JKparketland is natuurlijk meer dan alleen de vloerenspecialist waar u terecht kunt voor de aanschaf en het deskundig laten leggen van topvloeren. Wij vinden dat u van uw vloerenspecialist namelijk meer mag verwachten. Dus:

 • wij denken met u mee over uw vloerkeuze en adviseren u over de beste vloer voor uw situatie in Almere.
 • wij adviseren u over de beste onderhoudsmiddelen voor uw vloer
 • wij adviseren u over de haalbaarheid van restauratie van uw oude vloer
 • wij restaureren uw oude vloer
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Bezoek onze vloerenwinkel

JKparketland is dé vloerenspecialist voor u in Almere. In onze showroom kunt u terecht voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor een kwaliteitsvloer en vloeradvies in Almere gaat u naar vloerenspecialist JKparketland!

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top