skip to Main Content

Vloeren Amersfoort

Op zoek naar een nieuwe vloer in Amersfoort?

Voor een kwaliteitsvloer gaat u naar de echte vloerenspecialist. JKparketland in Amersfoort die vloerenspecialist voor u. Is uw vloer versleten, bent u uitgekeken op uw oude vloer, of wilt u gewoon eens wat anders op uw vloer in de woonkamer, slaapkamer of keuken? Kom dan inspiratie opdoen bij JKparketland, de vloerenspecialist in Amersfoort. Bij JKparketland kunt u terecht voor sfeervolle topkwaliteit vloeren die passen in elke woning en ieder interieur. Wij leveren traditioneel parket, lamelparket, laminaat, pvc-vloeren en kurkvloeren. Ook voor advies over alle soorten vloeren en vloeronderhoud is JKparketland uw vloerenspecialist. Kom kijken in onze showroom of neem een kijkje op onze website voor ons uitgebreide vloeraanbod.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Van laminaat tot aan pvc en parket

JKparketland is dé vloerenspecialist in Amersfoort waar u terecht kunt voor diverse soorten vloeren. Wij bieden een ruim aanbod vloeren die passen in elke type woning of in elke kantoorpand. Welk soort interieur- of woning u ook heeft: wij hebben altijd een passende kwaliteitsvloer voor u. Onderstaand een aantal voorbeelden:

 • Traditioneel parket: een echte klassieker onder de vloeren. Smaakvol, sfeervol en duurzaam voor elke woning, van klassiek tot modern.
 • Lamelparket: de moderne versie van traditioneel parket met verbeterde akoestische eigenschappen.
 • Laminaat: de niet van echt te onderscheiden ‘houtlook’ vloer als voordelig alternatief voor een echt houten vloer. Ook makkelijk zelf te leggen.
 • Pvc-vloer: eenvoudig te leggen duurzame vloer die tegen water en tegen een stootje kan.
 • Kurkvloer: duurzame en sfeervolle vloer met uitstekende geluidsdemping die heerlijk zacht aan uw voeten voelt.

Wilt u zeker weten welke vloer u moet hebben? Kom dan naar onze showroom om de verschillende soorten vloeren te bekijken en te vergelijken. Zo kiest u gegarandeerd de beste vloer voor uw situatie!

De vloerenspecialist in Amersfoort

JKparketland is meer dan alleen uw vloerenspecialist in Amersfoort waar u terecht kunt voor de aanschaf en het deskundig laten leggen van topkwaliteit vloeren. U mag van uw vloerenspecialist namelijk meer verwachten. Dat vinden wij tenminste! Dat betekent het volgende:

 • Wij denken met u mee over uw vloerkeuze en adviseren u over de beste vloer voor uw situatie.
 • Wij adviseren u over de beste onderhoudsmiddelen voor uw vloer
 • Wij adviseren u over de haalbaarheid van restauratie van uw oude vloer
 • Wij restaureren uw oude vloer
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Bezoek vloerenwinkel JKParketland

JKparketland is dé vloerenspecialist in Amersfoort. In onze showrooms kunt u terecht voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor een kwaliteitsvloer en vloeradvies in Amersfoort gaat u naar vloerenspecialist JKparketland!

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top