skip to Main Content

Vloeren Bilthoven

Topkwaliteit vloeren in Bilthoven voor elke woonstijl

Op zoek naar de beste vloeren in Bilthoven voor uw woning of bedrijf? JKparketland is uw vloerenspecialist. Wij zijn gespecialiseerd in de levering van diverse vloeren. U kunt hierbij denken aan lamelparket, pvc-vloeren, laminaat, traditioneel parket en kurkvloeren. Ook voor advies en tips voor uw trap- of vloerrenovatie staan wij voor u klaar. Met JKparketland is uw vloer verzekerd van een opknapper. Neem contact op om uw nieuwe vloeren voor in Bilthoven aan te schaffen of breng voor inspiratie eens een bezoek aan onze prachtige showroom.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Ons aanbod vloeren

U zult bij JKparketland ongetwijfeld uw nieuwe kwaliteitsvloer voor uw woning of kantoor in Bilthoven vinden. Welke stijl uw interieur ook heeft, wij bieden een vloer die precies bij uw wensen past. U kunt denken aan vloeren voor de landelijke, klassieke, moderne en industriële woonstijl. Wij bieden u:

 • Traditioneel parket: de vloer die al decennia lang meegaat. Past in elk modern of klassiek interieur. Traditioneel parket is zeer duurzaam en heeft veel ‘grandeur’.
 • Lamelparket: de eigentijdse versie van traditioneel parket. Past uitstekend in akoestisch moeilijke ruimtes.
 • Laminaatvloer: een zeer voordelige vloer die niet van echt hout te onderscheiden is. Makkelijk te leggen en eenvoudig te onderhouden!
 • PVC-vloer: stijlvolle en duurzame kunststof vloer die goed tegen water en/of een stootje kan.
 • Kurkvloer: de zachte en geluiddempende vloer voor iedereen die graag warme voeten heeft.

Weet u al welke vloer u wenst voor uw ruimte in Bilthoven?

Extra service door onze vloerenspecialist

Inspiratie voor uw nieuwe vloeren in Nieuwegein vindt u bij ons volop. Maar dat is niet het enige waarvoor u bij ons terecht kunt. Ook bieden wij u extra service. U kunt hierbij denken aan:

 • Tips en adviezen over de verschillende vloersoorten; wij helpen u met het uitzoeken van de juiste vloer voor uw woning of kantoor in Loosdrecht.
 • Alle benodigdheden voor het zelf leggen van een vloer. Uiteraard bieden wij u ook onze professionele legservice.
 • Tips en adviezen voor vloeronderhoud. Wij hebben hier de juiste middelen en materialen voor.
 • Wij kunnen uw bestaande vloer schuren en/of renoveren.
 • Traprenovatie.

Met andere woorden, JKparketland biedt u meer dan alleen vloeren!

Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Neem contact op voor uw nieuwe vloer in Bilthoven

Bent u snel op zoek naar een passende vloer voor uw ruimte in Bilthoven? Dan bent u van harte welkom in onze showrooms in Hilversum. Wilt u deskundig advies van onze experts? Of heeft u specifieke vragen welke u beantwoord wenst? Bel ons dan direct op via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. Kies ook voor een mooie vloer voor uw ruimte in Bilthoven en neem een kijkje in de showroom van JK Parketland!

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top