skip to Main Content

Vloeren Breukelen

Topkwaliteit vloeren voor elk interieur

Bent u op zoek naar een goede kwaliteit vloer voor uw woning of kantoor in Breukelen. Ga dan naar JKparketland, de enige echte vloerspecialist in de regio. Bij ons kunt u terecht voor vele soorten vloeren, waaronder traditioneel parket, lamelparket, kurkvloeren, pvc-vloeren en laminaat. Bovendien zijn wij hét adres voor tips, adviezen over vloeren en vloeronderhoud en vloer- en traprenovatie. Kom bij JKparketland geheel vrijblijvend inspiratie en advies opdoen voor een nieuwe vloer. Of kom overleggen over de mogelijkheden van vloer- of traprenovatie in uw pand in Breukelen. Neem dus gerust contact op met een van onze specialisten, of kom langs in een van onze showrooms.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

De beste vloer voor iedere woning

JKparketland heeft altijd de kwaliteitsvloer die uitstekend in uw huis of bedrijf in Breukelen past. Houdt u van klassiek, landelijk, modern of industrieel? Als echte vloerspecialist hebben wij altijd een zeer uitgebreid en passend vloerenaanbod voor u in huis. Zoals:

 • Traditioneel parket: de bekendste vloer onder de vloeren. Past altijd en overal.
 • Lamelparket: de eigentijdse opvolger van het klassieke parket. Ideaal voor ruimtes met een moeilijke akoestiek.
 • Laminaatvloer: makkelijk zelf te leggen, eenvoudig te onderhouden en een voordelige keuze.
 • PVC-vloer: de kunststof vloer die geschikt is voor elke ruimte. Dus ook voor de zogenaamde natte ruimtes in huis, zoals badkamer en toilet.
 • Kurkvloer: de zachte en geluiddempende vloer voor iedereen die van gezellig en knus houdt.

Extra service van uw vloerenspecialist

Bij vloerspecialist JKparketland kunt u zich voor uw woning of kantoor in Breukelen uitgebreid laten inspireren binnen ons zeer ruime vloeraanbod. En omdat wij een echte vloerspecialist zijn, kunt bij ons voor meer terecht dan alleen vloeren. Dat is het volgende:

 • Tips en adviezen over de verschillende vloersoorten; wij helpen u met het uitzoeken van de juiste en kwalitatief beste vloer voor uw woning of kantoor in Breukelen.
 • Alle benodigdheden voor het zelf leggen van een vloer. Doet u dat liever niet zelf? Maak dan gebruik van onze professionele legservice.
 • Tips en adviezen voor vloeronderhoud. Wij leveren de juiste middelen en materialen voor u uit voorraad.
 • Wij kunnen uw bestaande vloer professioneel schuren en/of renoveren.
 • Deskundige traprenovatie.
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Contact opnemen met vloerspecialist JKparketland

JKparketland is dé vloerenspecialist voor de regio Breukelen. U bent van harte welkom in onze prachtige showrooms in Hilversum voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies. Meer weten? Neem contact met ons via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. Voor een kwaliteitsvloer en vloeradvies in Breukelen is JKparketland het adres voor u!

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top