skip to Main Content

Vloeren Bunnik

Topkwaliteit vloeren en vloeronderhoud

Voor een kwaliteitsvloer gaat u naar de echte vloerenspecialist. JKparketland is dé vloerenspecialist voor Bunnik. Bent u aan een nieuwe vloer toe in uw woning of kantoor? Kom dan gerust inspiratie en informatie opdoen bij JKparketland. Wij hebben de echte sfeervolle kwaliteitsvloeren die in elk interieur passen; van klassiek en industrieel tot modern en landelijk. Wij zijn leverancier van diverse soorten vloeren, zoals traditioneel parket, lamelparket, laminaat, pvc-vloeren en kurkvloeren. Ook voor tips en adviezen over vloeren en vloeronderhoud is JKparketland het adres waar u moet zijn. U vindt onze showroom in Hilversum.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Aanbod vloeren

JKparketland is dé vloerenspecialist voor Bunnik. U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod topkwaliteit vloeren voor elke woning en elke interieurstijl. Als u dat wenst, komen wij onze prachtige vloeren ook nog eens vakkundig bij u leggen. Een greep uit ons aanbod:

 • Traditioneel parket: iedereen kent deze klassieker onder de vloeren. Smaakvol, sfeervol en duurzaam voor elke woning en oersterk voor elk kantoor: van klassiek tot modern.
 • Lamelparket: de moderne update van traditioneel parket met verbeterde akoestische eigenschappen.
 • Laminaat: een voordelig alternatief voor een houten vloer.
 • Pvc-vloer: duurzaam en sterk. In zeer veel dessins verkrijgbaar.
 • Kurkvloer: de sfeervolle en ‘warme’ vloer met uitstekende geluidsdemping. Voelt heerlijk zacht aan.

Meer dan alleen vloeren

JKparketland biedt als de vloerenspecialist voor Bunnik natuurlijk meer dan alleen topvloeren. Wij bieden u ook extra services, zoals:

 • Tips en adviezen voor de beste vloer voor uw woning of kantoorpand in Bunnik.
 • Tips en adviezen op het gebied van vloeronderhoud.
 • Adviseren over mogelijke restauratie en renovatie van uw bestaande vloer.
 • Traprenovatie
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Contact met JKparketland

JKparketland is dé vloerenspecialist voor Bunnik. U bent van harte welkom in onze showroom in Hilversum voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. Uiteraard kunt u ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor kwaliteitsvloeren en vloeradvies in Bunnik gaat u naar vloerenspecialist JKparketland!

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?  Back To Top