skip to Main Content

Vloeren De Bilt

Kwaliteitsvloeren voor elk interieur

Voor een nieuwe vloer in uw woning of kantoor in De Bilt gaat u naar vloerenspecialist JKparketland. Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe vloer, tips, adviezen en vloer- en traprenovatie. Kortom: u kunt zich bij JKparketland uitgebreid laten inspireren, informeren en adviseren over het leggen van een nieuwe vloer. U kunt met ons ook de mogelijkheden van het renoveren van uw bestaande vloer met ons bespreken. Met JKparketland knapt uw vloer in De Bilt hoe dan ook op. Meer weten? Neem gerust contact op met een van onze vloerspecialisten, of kom langs in onze showrooms.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Vloeren en vloeradviezen voor elk interieur

Bij JKparketland vindt u altijd een kwaliteitsvloer die naadloos aansluit bij de vloerwensen voor uw woning of kantoor in De Bilt. Want of u nu kiest voor een landelijke, klassieke of moderne uitstraling; als vloerspecialist hebben wij een zeer uitgebreid en passend aanbod. Zo hebben wij hebben voor u:

 • Traditioneel parket: een oude bekende en mooie vloersoort die in elke elk interieur past, zowel klassiek als modern. Dit traditionele parket heeft een zeer exclusieve uitstraling’.
 • Lamelparket: de upgrade van traditioneel parket met extra goede akoestische eigenschappen.
 • Laminaatvloer: de voordelige vloervariant die niet van echt hout te onderscheiden is. Makkelijk te leggen en te onderhouden!
 • PVC-vloer: stijlvolle en duurzame kunststof vloer in vele dessin verkrijgbaar. Groot pluspunt is dat de pvc-vloer zeer goed tegen water en een stootje kan.
 • Kurkvloer: heerlijk warm en zacht aan de voeten. Bovendien biedt kurk uitstekende geluidsdemping.

Extra’s van de vloerenspecialist

Bij vloerspecialist JKparketland kunt u dus terecht voor een prachtige nieuwe vloer voor uw woning of kantoor in De Bilt. Maar omdat wij een echte vloerspecialist zijn, bieden wij natuurlijk diverse extra’s. Kom dus ook bij ons langs voor:

 • Tips en adviezen over diverse vloersoorten; wij helpen u met uw keuze van de juiste vloer voor uw situatie en uw interieur in De Bilt.
 • Alles wat u nodig heeft om zelf uw nieuwe vloer te leggen. Uiteraard bieden wij u ook onze legservice.
 • Tips en adviezen voor vloeronderhoud. Wij hebben hier de juiste materialen voor.
 • Vloer schuren en/of vloerrenovatie.
 • Traprenovatie.
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Contact opnemen met JKparketland

JKparketland is dé vloerenspecialist voor De Bilt. U bent in onze showrooms in Hilversum van harte welkom voor een prachtige kwaliteitsvloeren voor deskundig advies. Meer weten? Neem contact met ons via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. Voor een kwaliteitsvloer en een gedegen vloeradvies in De Bilt bent u bij JKparketland aan het juiste adres!

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?  Back To Top