skip to Main Content

Vloeren Doorn

Topkwaliteit vloeren en vloeronderhoud

Voor een topkwaliteit vloer gaat u naar de echte vloerenspecialist. JKparketland is dé vloerenspecialist voor Doorn en omgeving. Bent u van een plan een nieuwe vloer te leggen of te laten leggen in uw woning of kantoor? Kom dan voor inspiratie en informatie naar JKparketland. Bij ons vindt u sfeervolle kwaliteitsvloeren voor elke stijl interieur; van klassiek en industrieel tot modern en landelijk. Wij leveren vele soorten vloeren, zoals traditioneel parket, lamelparket, laminaat, pvc-vloeren en kurkvloeren. Wilt u tips en adviezen over vloeren en vloeronderhoud? Ook dan is JKparketland het adres voor uw nieuwe vloer. Kom kijken: wij hebben een showroom in Hilversum.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Een nieuwe vloer voor elke stijl

Bij JKparketland vindt u een vloer voor elke stijl interieur voor uw uw woning of kantoor in Doorn. Is uw huis klassiek, modern, landelijk of industrieel ingericht? Wij hebben altijd een vloer u die perfect bij uw stijl past. Als vloerspecialist hebben wij namelijk een zeer groot aanbod. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

 • Traditioneel parket: wie kent deze vloer niet? De meest tijdloze vloer die al eeuwen hip is.
 • Lamelparket: een moderne ‘update’ van de traditionele parketvloer. Hij oogt hetzelfde als traditioneel parket, maar heeft betere akoestische eigenschappen.
 • Laminaatvloer: met deze voordelige variant op een houtvloer heeft u een smaakvolle ‘houtlook’ vloer voor een mooie prijs.
 • PVC-vloer: duurzame kunststof vloer die in zeer veel dessins verkrijgbaar is en die heel robuust en sterk is. Geschikt voor alle ruimtes.
 • Kurkvloer: vloersoort die zeer goed geluid absorbeert en die heerlijk zacht aanvoelt.

Extra’s van de echte vloerspecialist

Bij vloerspecialist JKparketland bent aan het juiste adres voor een prachtige nieuwe vloer voor uw woning in Doorn. Maar van de echte vloerspecialist mag u meer verwachten. Bijvoorbeeld:

 • Advies over de verschillende soorten vloeren. Wij helpen u bij het uitzoeken van een vloer die aansluit bij uw wensen en uw interieur in Doorn.
 • We hebben alles in huis wat u nodig heeft voor het zelf leggen van een vloer. Maar u kunt natuurlijk ook uw vloer door ons vakkundig laten leggen.
 • Wij weten alles van vloeronderhoud. Wij kunnen u adviseren voor vloeronderhoud aan uw bestaande vloer en wij kunnen uw huidige vloer voor u opknappen.
 • U kunt bij ons terecht voor traprenovatie.
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Neem contact met ons op

Voor een nieuwe vloer voor uw woning of bedrijfspand in Doorn gaat u naar vloerspecialist JKparketland. Wilt u een afspraak maken? Vul dan het contactformulier op de website in. U kunt ons ook telefonisch benaderen via 035-7723153 of een mail sturen naar info@jkparketland.nl. JKparketland is de vloerspecialist voor uw woning of kantoor in Doorn.

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top