skip to Main Content

Vloeren Huizen

Voor kwaliteitsvloeren en vloeronderhoud

Voor kwaliteitsvloeren in Huizen gaat u natuurlijk naar de echte vloerenspecialist. JKparketland is die echte vloerenspecialist bij u in de buurt. Bent u toe aan een nieuwe vloer voor uw woonkamer, slaapkamer of kantoor? Kom dan gerust inspiratie opdoen bij JKparketland, de vloerenspecialist voor Huizen. Wij zijn het adres voor die echte sfeervolle kwaliteitsvloeren die gegarandeerd in elk interieur passen. Zoekt u traditioneel parket, lamelparket, laminaat, pvc-vloeren of kurkvloeren? Bij ons vindt u die vloeren. Ook kunnen wij u adviseren over een vloer of over het onderhoud van uw huidige vloer. Kom voor een topkwaliteit vloer kijken in onze showroom in Hilversum. Of neem alvast een kijkje op onze website voor ons ruime assortiment vloeren.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Ruim aanbod prachtige vloeren

Als u in Huizen woont is JKparketland natuurlijk dé vloerenspecialist waar u heel snel terecht kunt voor een nieuwe vloer. Wij hebben een zeer ruim aanbod topkwaliteit vloeren die in elk huis of kantoorpand een goede sier maken. Wilt u de vloer niet zelf leggen? Ook voor het vakkundig leggen van uw nieuwe vloer kunt u ons gerust inschakelen. Een greep uit ons vloerenaanbod:

 • Traditioneel parket: de enige echte klassieker onder de vloeren. Smaakvol, sfeervol en duurzaam voor elke woning en oersterk voor elk kantoor.
 • Lamelparket: de populaire en eigentijdse opvolger van traditioneel parket met zeer goede akoestische eigenschappen.
 • Laminaat: smaakvol en voordelig alternatief voor de houten vloer. Laminaat kunt ueenvoudig zelf leggen.
 • Pvc-vloer: ook makkelijk zelf te leggen. Kan zeer goed water en tegen een stootje.
 • Kurkvloer: de sfeermaker onder de vloeren met een warme uitstraling en een uitstekende geluidsdemping.

Vanuit Huizen bent u snel in onze showroom in Hilversum. Daar kunt u de verschillende soorten en kwaliteiten vloeren bekijken en met elkaar vergelijken. Dat is raadzaam om zeker te weten dat u de juiste vloer kiest!

Meer dan vloeren

Bij JKparketland in de regio Huizen bieden wij u uiteraard meer dan alleen de beste kwaliteit vloeren tegen zeer aantrekkelijk prijzen. Te weten:

 • wij denken met u mee over uw vloerkeuze en adviseren u over de beste vloer voor uw situatie.
 • wij adviseren u over de beste onderhoudsmiddelen voor een lange levensduur van uw vloer
 • wij adviseren u over de haalbaarheid van restauratie van uw oude vloer
 • wij restaureren uw oude vloer
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Contact met JKparketland

JKparketland is dé vloerenspecialist voor de regio Huizen. U bent zeer welkom in onze showroom in Hilversum voor topkwaliteit vloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen daarna zeer snel contact met u op. Voor kwaliteitsvloeren en vloeradvies in Huizen gaat u naar vloerenspecialist JKparketland!

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?  Back To Top