skip to Main Content

Vloeren Laren

Topkwaliteit vloeren in Laren voor ieder interieur

U zoekt een vloer van de beste kwaliteit voor uw woning of kantoor in Laren? JKparketland is uw vloerenspecialist. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in laminaat, pvc-vloeren, traditioneel parket, lamelparket en kurkvloeren. Tevens bent u bij ons op de juiste plek voor advies en tips omtrent trap- en vloerrenovatie. Bij ons kunt u volop inspiratie opdoen en de vele mogelijkheden bekijken die wij voor uw bestaande vloer of trap te bieden hebben. JKparketland zorgt voor een ware opknapper voor uw vloer. Neem dan ook contact met ons op voor uw nieuwe vloer in Laren of neem eens een kijkje in onze showrooms.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Onze kwaliteitsvloeren

JKparketland heeft u altijd een kwaliteitsvloer in Laren te bieden die perfect past bij uw woning of bedrijf. Welk interieur u ook heeft, wij bieden de juiste vloer. Of u nu een landelijke, klassieke, industriële of moderne woonstijl heeft, ons aanbod is zeer breed. Zo bieden wij u:

 • Traditioneel parket: de vloer die al decennia lang meegaat. Past in elk modern of klassiek interieur. Traditioneel parket is zeer duurzaam en heeft veel ‘grandeur’.
 • Lamelparket: de eigentijdse versie van traditioneel parket. Past uitstekend in akoestisch moeilijke ruimtes.
 • Laminaatvloer: een zeer voordelige vloer die niet van echt hout te onderscheiden is. Makkelijk te leggen en eenvoudig te onderhouden!
 • PVC-vloer: stijlvolle en duurzame kunststof vloer die goed tegen water en/of een stootje kan.
 • Kurkvloer: de zachte en geluiddempende vloer voor iedereen die graag warme voeten heeft.

Naar welke vloer gaat uw voorkeur uit voor uw woning of kantoorpand in Laren?

Extra service van uw vloerenspecialist

U kunt bij vloerenspecialist JKparketland volop inspiratie opdoen voor uw nieuwe vloer voor uw woning of bedrijfspand in Laren. Maar wist u dat u bij ons niet alleen maar voor vloeren terecht kunt? Zo bieden wij u ook:

 • Tips en adviezen over de verschillende vloersoorten; wij helpen u met het uitzoeken van de juiste vloer voor uw woning of kantoor in Laren.
 • Alle benodigdheden voor het zelf leggen van een vloer. Uiteraard bieden wij u ook onze professionele legservice.
 • Tips en adviezen voor vloeronderhoud. Wij hebben hier de juiste middelen en materialen voor.
 • Wij kunnen uw bestaande vloer schuren en/of renoveren.
 • Traprenovatie.

Kortom, wij zijn bij JKparketland van alle markten thuis.

Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Neem contact op voor uw nieuwe vloer in Laren

Wilt u ook snel een vloer van de beste kwaliteit in Laren laten plaatsen? Kom dan eens op bezoek bij onze showrooms in Hilversum. Wenst u deskundig advies? Of heeft u andere wensen? Neem dan gerust contact met ons op via: 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. Voor een kwaliteitsvloer en vloeradvies in Laren is JK Parketvloeren de plek waar u zijn moet!

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top