skip to Main Content

Vloeren Leusden

Nieuwe vloer in Leusden?

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning of kantoor in Leusden? Dan bent u bij JKparketland aan het juiste adres! Wij begrijpen namelijk dat het kiezen van een nieuwe vloer een grote beslissing is die u niet zomaar even maakt. Daarom adviseren wij u graag over de mogelijkheden wat betreft een nieuwe vloer. Ook kunt u bij ons terecht om uw vloeren te laten schuren of renoveren, of voor een traprenovatie. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden. Twijfel ook niet om in Leusden contact op te nemen met een van onze specialisten.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Laminaat, pvc of parket?

Wanneer u in Leusden een nieuwe vloer nodig heeft, kunt u dus terecht bij JKparketland. Wij zijn dé vloerspecialist die veel verschillende soorten vloeren mooi bij u aanlegt. Denk hierbij onder andere aan:

 • Traditioneel parket: een klassiek vloersoort. Hij is stijlvol en duurzaam en past in elke woning of kantoorruimte, of u nu gaat voor een echte klassieke look of juist een modern interieur.
 • Lamelparket: een ‘update’ van het traditionele parket. Het is voorzien van verbeterde akoestische eigenschappen.
 • Laminaatvloer: de echte ‘houtlook’ vloer die bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer, maar die wel veel makkelijker te onderhouden is.
 • PVC-vloer: duurzame vloersoort die makkelijk te leggen is, goed bestand is tegen water en die zeker wel tegen een stootje kan.
 • Kurkvloer: een duurzame vloersoort met zeer goede geluidsdemping die lekker zacht aanvoelt.

Andere services van de vloerspecialist

Natuurlijk is JKparketland de vloerspecialist waar u terecht kunt voor een prachtige nieuwe vloer voor uw woning of kantoor in Leusden. Echter staan wij ook voor u klaar met andere werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Het adviseren over de verschillende vloersoorten en u helpen om een keuze te maken die bij uw wensen en uw interieur past.
 • Wij voorzien u van de materialen om zelf een nieuwe vloer te leggen, maar komen ook graag in Leusden langs om dit voor u te doen.
 • Wij voorzien u de materialen voor het onderhoud van uw vloeren, en geven tips hoe u de levensduur kunt verhogen.
 • U kunt bij ons terecht voor de renovatie van uw bestaande vloeren, of om uw vloeren te laten schuren.
 • Wij verzorgen een volledige traprenovatie.
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Bezoek onze vloerenwinkel

Kortom, of u in Leusden nu op zoek bent naar een vloerspecialist voor een nieuwe vloer, of u onderhoud wilt laten plegen aan uw bestaande vloer of deze wilt laten renoveren, of voor een traprenovatie, neemt u contact op met JKparketland! Dit doet u eenvoudig via het contactformulier hier op de site. Ook kunt u bellen via 035-7723153 of een mail sturen naar info@jkparketland.nl. JKparketland is uw partner wanneer u op zoek bent naar een vloerspecialist in Leusden!

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top