skip to Main Content

Vloeren Loosdrecht

Topkwaliteit vloeren in Loosdrecht voor elk interieur

U zoekt een vloer van de beste kwaliteit voor uw woning of kantoor in Loosdrecht? JKparketland is uw vloerenspecialist. Al jarenlang hebben wij ervaring op het gebied van traditioneel parket, pvc-vloeren, laminaat, kurkvloeren en lamelparket. Ook bent u bij ons op de juiste plaats voor tips en advies over uw vloer- of traprenovatie. Laat u inspireren en bekijk de mogelijkheden die wij voor uw bestaande vloer of trap kunnen bieden. JKparketland geeft uw vloer altijd een ware opknapper. Neem direct contact met ons op voor uw nieuwe vloeren in Loosdrecht of kom eens langs in onze showrooms.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Onze kwaliteitsvloeren

U kunt voor uw woning of bedrijfspand in Loosdrecht altijd een kwaliteitsvloer vinden bij JKparketland. Ongeacht de stijl van uw interieur, bij ons vindt u de best passende vloer. Wij bieden diverse vloeren welke geschikt zijn voor zowel de klassieke, landelijke, moderne of industriële woonstijl. Wij bieden u onder andere:

 • Traditioneel parket: de vloer die al decennia lang meegaat. Past in elk modern of klassiek interieur. Traditioneel parket is zeer duurzaam en heeft veel ‘grandeur’.
 • Lamelparket: de eigentijdse versie van traditioneel parket. Past uitstekend in akoestisch moeilijke ruimtes.
 • Laminaatvloer: een zeer voordelige vloer die niet van echt hout te onderscheiden is. Makkelijk te leggen en eenvoudig te onderhouden!
 • PVC-vloer: stijlvolle en duurzame kunststof vloer die goed tegen water en/of een stootje kan.
 • Kurkvloer: de zachte en geluiddempende vloer voor iedereen die graag warme voeten heeft.

Weet u al welke vloer u wenst voor uw woning of bedrijfspand in Loosdrecht?

Extra service door de vloerenspecialist

Inspiratie voor uw nieuwe vloer in Loosdrecht vindt u volop bij vloerenspecialist JKparketland. Echter kunt u bij ons niet enkel terecht voor uw vloeren. Zo bieden wij u ook nog extra service, zoals:

 • Tips en adviezen over de verschillende vloersoorten; wij helpen u met het uitzoeken van de juiste vloer voor uw woning of kantoor in Loosdrecht.
 • Alle benodigdheden voor het zelf leggen van een vloer. Uiteraard bieden wij u ook onze professionele legservice.
 • Tips en adviezen voor vloeronderhoud. Wij hebben hier de juiste middelen en materialen voor.
 • Wij kunnen uw bestaande vloer schuren en/of renoveren.
 • Traprenovatie.

Kortom, bij JK Parketvloeren bieden wij meer dan vloeren!

Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Neem contact op voor uw nieuwe vloer in Loosdrecht

Wenst u de beste vloer voor uw woning of kantoor in Loosdrecht aan te schaffen? Bezoek dan eens de showrooms van JKparketland in Hilversum. Ook voor deskundig advies of andere vragen staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op via: 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. Voor een echte kwaliteitsvloer in Loosdrecht kiest u voor JKparketland!

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top