skip to Main Content

Vloeren Maarssen

Topkwaliteit vloeren voor elk interieur

Voor een nieuwe vloer van hoge kwaliteit voor uw woning of kantoor in Maarssen gaat u natuurlijk naar JKparketland. Wij zijn het adres voor onder andere traditioneel parket, lamelparket, kurkvloeren, pvc-vloeren en laminaat. Ook zijn wij hét adres voor tips, adviezen en vloer- en traprenovatie. Kortom: laat u bij JKparketland inspireren voor een nieuwe vloer of bekijk de mogelijkheden voor het renoveren van uw bestaande vloer of trap. Met JKparketland knapt uw vloer in Maarssen altijd op. Dus neem gerust contact op met een van onze specialisten, of kom langs in een van onze showrooms.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Kwaliteitsvloer voor elk interieur

Bij JKparketland vindt u altijd een kwaliteitsvloer die uitstekend in uw huis of bedrijf in Maarssen past. Wij hebben voor elk interieur een topkwaliteit vloer voor u in huis. Of uw voorkeur nu uitgaat naar landelijk, klassiek of modern; als vloerspecialist hebben wij altijd een zeer uitgebreid en passend vloerenaanbod. Wij hebben voor u onder andere:

 • Traditioneel parket: de vloer die al decennia lang meegaat. Past in elk modern of klassiek interieur. Traditioneel parket is zeer duurzaam en heeft veel ‘grandeur’.
 • Lamelparket: de eigentijdse versie van traditioneel parket. Past uitstekend in akoestisch moeilijke ruimtes.
 • Laminaatvloer: een zeer voordelige vloer die niet van echt hout te onderscheiden is. Makkelijk te leggen en eenvoudig te onderhouden!
 • PVC-vloer: stijlvolle en duurzame kunststof vloer die goed tegen water en/of een stootje kan.
 • Kurkvloer: de zachte en geluiddempende vloer voor iedereen die graag warme voeten heeft.

Extra service van uw vloerenspecialist

Bij vloerspecialist JKparketland kunt u uitgebreid inspiratie opdoen voor een nieuwe vloer voor uw woning of kantoor in Maarssen. Maar omdat wij een echte vloerspecialist zijn, kunt bij ons voor meer terecht dan alleen vloeren. Wij bieden onder andere ook:

 • Tips en adviezen over de verschillende vloersoorten; wij helpen u met het uitzoeken van de juiste vloer voor uw woning of kantoor in Maarssen.
 • Alle benodigdheden voor het zelf leggen van een vloer. Uiteraard bieden wij u ook onze professionele legservice.
 • Tips en adviezen voor vloeronderhoud. Wij hebben hier de juiste middelen en materialen voor.
 • Wij kunnen uw bestaande vloer schuren en/of renoveren.
 • Traprenovatie.
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Contact met JKparketland

JKparketland is dé vloerenspecialist voor Maarssen en omgeving. In onze showrooms in Hilversum bent u van harte welkom voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies. Meer weten? Neem contact met ons via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. Voor een kwaliteitsvloer en vloeradvies in Maarssen is JKparketland het adres voor u!

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top