skip to Main Content

Vloeren Naarden

Voor kwaliteitsvloeren en vloeronderhoud

Voor kwaliteitsvloeren in Naarden gaat u naar de echte vloerenspecialist. JKparketland is die echte vloerenspecialist. Dus: is uw vloer versleten, of bent u uitgekeken op uw huidige vloer en wilt u gewoon eens wat anders op uw vloer in de woonkamer, slaapkamer of keuken? Dan kunt u naar hartenlust inspiratie opdoen bij JKparketland, de vloerenspecialist voor Naarden en omgeving. Wij hebben voor u echte sfeervolle kwaliteitsvloeren die in elk interieur passen. Wij leveren onder andere traditioneel parket, lamelparket, laminaat, pvc-vloeren en kurkvloeren. Heeft u advies over ons vloerenaanbod of vloeronderhoud nodig? Ook daarvoor JKparketland het adres waar u moet zijn. Kom kijken in onze showroom in Hilversum. Of neem alvast een kijkje op onze website voor ons ruime assortiment vloeren.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Ruim aanbod topkwaliteit vloeren

JKparketland is dé vloerenspecialist voor Naarden en omgeving waar u terecht kunt voor diverse vloeren. Wij hebben een ruime aanbod topkwaliteit vloeren die in geen enkel huis of kantoorpand zouden misstaan. En als u dat wilt, komen wij onze prachtige vloeren ook vakkundig bij u leggen. Een greep uit ons aanbod:

 • Traditioneel parket: alom bekend als de enige echte klassieker onder de vloeren. Smaakvol, sfeervol en duurzaam voor elke woning en oersterk voor elk kantoor: van klassiek tot modern.
 • Lamelparket: een populaire en eigentijdse opvolger van traditioneel parket met uitstekende akoestische eigenschappen.
 • Laminaat: het zeer voordelige alternatief voor een houten vloer. Laminaat kunt u eenvoudig zelf leggen.
 • Pvc-vloer: deze vloer legt u ook eenvoudig zelf. Kan zeer goed tegen water en tegen een stootje.
 • Kurkvloer: de sfeermaker onder de vloeren dankzij zijn warme uitstraling en een uitstekende geluidsdemping.

Wil u onze vloeren met eigen ogen bekijken? Kom dan naar onze showroom in Hilversum om de verschillende soorten en kwaliteiten vloeren te bekijken en te vergelijken. U maakt dan gegarandeerd de beste keuze!

Meer dan vloeren

JKparketland is natuurlijk meer dan alleen de vloerenspecialist voor de regio Naarden waar u terecht kunt voor topvloeren. Bij ons mag u meer verwachten! Dus:

 • wij denken met u mee over uw vloerkeuze en adviseren u over de beste vloer voor uw situatie.
 • wij adviseren u over de beste onderhoudsmiddelen voor een lange levensduur van uw vloer
 • wij adviseren u over de haalbaarheid van restauratie van uw oude vloer
 • wij restaureren uw oude vloer
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Contact met JKparketland

JKparketland is dé vloerenspecialist voor de regio Naarden. U bent van harte welkom in onze showroom in Hilversum voor topkwaliteit vloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen daarna zeer snel contact met u op. Voor kwaliteitsvloeren en vloeradvies in Naarden gaat u naar vloerenspecialist JKparketland!

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top