skip to Main Content

Vloeren Nieuwegein

Topkwaliteit vloeren in Nieuwegein voor iedere woonstijl

Zoekt u de beste vloeren in Nieuwegein voor uw woning of kantoorpand? JKparketland is uw vloerenspecialist. Wij zijn experts in allerlei soorten vloeren, zoals laminaat, lamelparket, pvc-vloeren, kurkvloeren en traditioneel parket. Tevens bent u bij ons op de juiste plek voor advies en tips aangaande uw vloer- of traprenovatie. Bekijk onze mogelijkheden en doe inspiratie op voor uw bestaande trap of vloer. JKparketland zorgt ervoor dat uw vloer altijd een opknapper krijgt. Neem contact met ons op voor uw nieuwe vloeren in Nieuwegein of bezoek eens onze showrooms voor vrijblijvende inspiratie.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Aanbod kwaliteitsvloeren

Uw kwaliteitsvloer voor uw woning of bedrijfspand vindt u ongetwijfeld bij JKparketland.
Wat de stijl van uw interieur ook is, u vindt bij ons ongetwijfeld de vloer die bij u past. Wij bieden vloeren aan die passe bij onder andere de industriële, moderne, landelijke en klassieke woonstijl. Zo bieden wij u:

 • Traditioneel parket: de vloer die al decennia lang meegaat. Past in elk modern of klassiek interieur. Traditioneel parket is zeer duurzaam en heeft veel ‘grandeur’.
 • Lamelparket: de eigentijdse versie van traditioneel parket. Past uitstekend in akoestisch moeilijke ruimtes.
 • Laminaatvloer: een zeer voordelige vloer die niet van echt hout te onderscheiden is. Makkelijk te leggen en eenvoudig te onderhouden!
 • PVC-vloer: stijlvolle en duurzame kunststof vloer die goed tegen water en/of een stootje kan.
 • Kurkvloer: de zachte en geluiddempende vloer voor iedereen die graag warme voeten heeft.

Bent u er al uit betreft welke vloer u wenst voor uw woning of bedrijf in Nieuwegein?

Extra service door onze vloerenspecialist

U kunt bij ons volop terecht voor inspiratie voor uw nieuwe vloeren in Nieuwegein. Maar wist u dat u bij ons niet alleen voor uw vloeren terecht kunt? Wij bieden u ook extra service. Denk aan:

 • Tips en adviezen over de verschillende vloersoorten; wij helpen u met het uitzoeken van de juiste vloer voor uw woning of kantoor in Loosdrecht.
 • Alle benodigdheden voor het zelf leggen van een vloer. Uiteraard bieden wij u ook onze professionele legservice.
 • Tips en adviezen voor vloeronderhoud. Wij hebben hier de juiste middelen en materialen voor.
 • Wij kunnen uw bestaande vloer schuren en/of renoveren.
 • Traprenovatie.

Oftewel, wij hebben u bij JKparketland meer te bieden dan enkel vloeren!

Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Neem contact op voor uw nieuwe vloer in Nieuwegein

Zoekt u snel een passende vloer voor uw woning of kantoor in Nieuwegein? Breng dan eens een bezoek aan de showrooms van JKparketland in Hilversum. Behoeft u een deskundig advies? Of heeft u andere vragen? Neem ook dan contact met ons op middels: 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. Ga voor een kwaliteitsvloer in Nieuwegein en kies voor JKparketland!

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top