skip to Main Content

Vloeren Nijkerk

Nieuwe vloeren en vloeronderhoud

Voor een nieuwe vloer voor uw woning of bedrijf in Nijkerk gaat u naar de enige echte vloerenspecialist in de omgeving: JKparketland. Compleet nieuwe vloer nodig? Of wilt u gewoon eens iets anders op uw woonkamer- of slaapkamervloer. Kom dan inspiratie opdoen bij JKparketland. Bij ons vindt u gegarandeerd de sfeervolle kwaliteitsvloeren die passen in elke woning en in elk interieur. Wij hebben een ruim aanbod traditioneel parket, lamelparket, laminaat, pvc-vloeren en kurkvloeren. Ook voor deskundig advies over alle soorten vloeren en vloer- en traprenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Kom kijken in onze showroom in Hilversum.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Aanbod vloeren

JKparketland heeft voor uw woning of kantoorpand in Nijkerk een gevarieerd vloerenaanbod. Houdt u van modern, industrieel of klassiek? Voor elke interieurstijl hebben wij een topvloer op voorraad. En als u dat wenst, komen wij uw vloer ook nog eens vakkundig bij u thuis leggen. U kunt voor een vloer bijvoorbeeld kiezen voor:

 • Traditioneel parket: de oude bekende onder de vloeren. Smaakvol, sfeervol en duurzaam voor elke woning en oersterk voor elk kantoor.
 • Lamelparket: de moderne opvolger van traditioneel parket. Heeft veel weg van het klassieke parket. Lamelparket heeft uitstekende akoestische eigenschappen.
 • Laminaat: het meest voordelige alternatief voor een houten vloer.
 • Pvc-vloer: de duurzame kunststof vloer die heel goed tegen een stootje kan. Past in elke ruimte
 • Kurkvloer: de sfeervolle ‘zachte‘ vloer met een zeer goede demping van geluid.

Wil u ons aanbod vloeren bekijken en vergelijken om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen? Kom dan gerust naar een van onze showrooms. Dan kiest u gegarandeerd de beste vloer!

Vloeren en meer

JKparketland is meer dan alleen de vloerenspecialist waar u terecht kunt voor de aanschaf en het deskundig laten leggen van topvloeren in Nijkerk. Wij bieden namelijk het volgende:

 • wij denken met u mee over de beste vloerkeuze voor uw woning of kantoor in Nijkerk voor de beste prijs.
 • wij adviseren u over de beste onderhoudsmiddelen en -materialen voor uw vloer
 • wij adviseren u over de haalbaarheid van de restauratie van uw bestaande vloer
 • deskundige traprenovatie
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Contact met JKparketland

JKparketland is dé vloerenspecialist voor Nijkerk en omgeving. In onze showrooms kunt u terecht voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor een kwaliteitsvloer en vloeradvies in Nijkerk is vloerenspecialist JKparketland het aangewezen adres!

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top