skip to Main Content

Vloeren Utrecht

Nieuwe vloeren en vloeronderhoud

Is uw vloer in uw woning of kantoor aan vervanging toe? Kom dan voor inspiratie, informatie en advies naar JKparketland, de vloerenspecialist voor de regio Utrecht. Bij JKparketland hebben wij vele soorten kwaliteitsvloeren die passen in elke woning en in elk interieur; klassiek, modern, industrieel of chic. Wij leveren tradionele parketvloeren, lamelparket, laminaat, pvc-vloeren, kurk en linoleumvloeren. Ook voor advies over alle soorten vloeren en vloeronderhoud is JKparketland uw vloerenspecialist. Kom kijken in onze showroom in Hilversum of neem een kijkje op onze website voor ons assortiment vloeren.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Aanbod vloeren

JKparketland is dé vloerenspecialist waar u terecht kunt voor diverse soorten vloeren. Wij hebben een ruim assortiment vloeren die passen in iedere woning of in elk bedrijfspand in Utrecht. Voor elk interieur- of elke woningstijl hebben wij een passende kwaliteitsvloer voor u:

 • Traditioneel parket: gaat al een eeuwigheid mee. Nog altijd de nummer 1 onder de vloeren. Smaakvol, sfeervol en duurzaam voor elke woning, van klassiek tot modern.
 • Lamelparket: moderne variant van traditioneel parket dat zorgt voor een verbeterde akoestiek.
 • Laminaat: niet van echt te onderscheiden voordelig alternatief voor een echt houten vloer. Makkelijk zelf te leggen.
 • Pvc-vloer: kunststofvloer, sterk en duurzaam. Verkrijgbaar in vele dessins.
 • Kurkvloer: warme en zachte vloer met een uitstekende geluidsdemping die heerlijk zacht aanvoelt uw voeten.

Meer dan alleen vloeren

JKparketland is meer dan alleen uw vloerenspecialist waar u terecht kunt voor de aanschaf en het deskundig laten leggen van topvloeren bij u in Utrecht. Uiteraard bieden wij vele extra’s:

 • Wij denken met u mee over uw vloerkeuze en adviseren u over de beste vloer voor uw situatie.
 • Wij geven u tipsen adviezen over de beste onderhoudsmiddelen voor uw vloer.
 • Wij adviseren u over de haalbaarheid van restauratie van uw oude vloer.
 • Wij restaureren uw oude vloer.
 • Traprenovatie
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Contact met JKparketland

JKparketland is dé vloerenspecialist voor Utrecht en omgeving. In onze showrooms in Hilversum en Amersfoort kunt u terecht voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor een kwaliteitsvloer en vloeradvies in Utrecht gaat u naar vloerenspecialist JKparketland!

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top