skip to Main Content

Vloeren Woudenberg

Topkwaliteit vloeren voor elk interieur

Een nieuwe vloer vinden voor uw woning of kantoor in Woudenberg is niet makkelijk. Dat begrijpen wij bij JKparketland maar al te goed. Wij zijn een echte vloerenspecialist bij wie u terecht kunt voor een nieuwe vloer, tips, adviezen en vloer- en traprenovatie. Kortom: laat u bij JKparketland inspireren voor een nieuwe vloer of bekijk de mogelijkheden voor het renoveren van uw bestaande vloer. Met JKparketland knapt uw vloer in Woudenberg hoe dan ook op. Dus neem gerust eens contact op met en van onze specialisten.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Nieuwe vloer voor elk interieur

Bij JKparketland vindt u altijd een vloer die bij bij uw woning of kantoor in Woudenberg past. Wij hebben topkwaliteit vloeren voor elk interieur. Of u nu graag kiest voor landelijk, klassiek of modern; als vloerspecialist hebben wij een zeer uitgebreid aanbod. Zo hebben wij:

 • Traditioneel parket: een mooie vloersoort die in elke elk interieur past, zowel klassiek als modern. Parket is zeer duurzaam heeft veel stijl.
 • Lamelparket: dit parket is de moderne versie van traditioneel parket. Lamelparket heeft zeer goede akoestische eigenschappen.
 • Laminaatvloer: voordelig vloer die erg op een houten vloer lijkt. Makkelijk te leggen en te onderhouden!
 • PVC-vloer: eenvoudig te leggen duurzame kunststof vloer die goed tegen water kan en ook niet bang is voor een stootje.
 • Kurkvloer: vloer voor wie van warm en zacht aan de voeten houdt en met een uitstekende geluidsdemping.

Extra service van de vloerenspecialist

Zoals u heeft kunnen lezen, kunt u bij vloerspecialist JKparketland terecht voor een prachtige nieuwe vloer voor uw woning in Woudenberg. Maar zoals het de echte vloerspecialist betaamt, bieden wij natuurlijk meer dan vloeren:

 • Advies over de verschillende soorten vloeren; wij helpen u met het kiezen van een vloer die bij uw wensen en uw interieur in Woudenberg past.
 • Alle benodigdheden voor het zelf leggen van een vloer en voor vloeronderhoud. Uiteraard bieden wij u ook onze legservice.
 • We voorzien u van tips over het onderhoud van uw vloer en hoe u de levensduur kunt verlengen. Wij hebben hier de juiste materialen voor.
 • Wij kunnen uw bestaande vloer schuren en/of renoveren.
 • U kunt bij ons terecht voor een traprenovatie.
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Contact met JKparketland

JKparketland is dé vloerenspecialist voor Woudenberg en omgeving. In onze showrooms in Hilversum bent u van harte welkom voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor een kwaliteitsvloer en vloeradvies in Woudenberg is JKparketland het adres voor u!

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top