skip to Main Content

Vloeren Zeist

Topkwaliteit vloeren voor elk interieur

Een nieuwe vloer vinden voor uw woning of kantoor in Zeist is niet gemakkelijk. Zeker niet als u nog niet bij de vloerenspecialist bent geweest. Die vloerenspecialist voor Zeist is JKparketland. Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe vloer, tips, adviezen en vloer- en traprenovatie. Kortom: laat u bij JKparketland inspireren voor een nieuwe vloer of bekijk de mogelijkheden voor het renoveren van uw bestaande vloer. Met JKparketland knapt uw vloer in Zeist altijd op. Dus neem gerust contact op met een van onze specialisten, of kom langs in onze showrooms.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Kwaliteitsvloer voor elk interieur

Bij JKparketland vindt u altijd een kwaliteitsvloer die naadloos in uw huis of bedrijf in Zeist past. Voor elk interieur hebben wij topkwaliteit vloeren in huis. Of u nu graag kiest voor landelijk, klassiek of modern; als vloerspecialist hebben wij een zeer uitgebreid en passend aanbod. Wij hebben voor u:

 • Traditioneel parket: een mooie vloersoort die in elke elk interieur past, zowel klassiek als modern. Dit traditionele parket is zeer duurzaam heeft veel ‘grandeur’.
 • Lamelparket: de moderne versie van traditioneel parket. Lamelparket heeft zeer goede akoestische eigenschappen.
 • Laminaatvloer: de voordelige vloervariant die niet van echt hout te onderscheiden is. Makkelijk te leggen en te onderhouden!
 • PVC-vloer: stijlvolle en duurzame kunststof vloer die goed tegen water en een stootje kan.
 • Kurkvloer: vloer voor wie van warm en zacht aan de voeten houdt. Kurk biedt ook een uitstekende geluidsdemping.

Extra service van uw vloerenspecialist

Bij vloerspecialist JKparketland kunt u dus terecht voor een prachtige nieuwe vloer voor uw woning of kantoor in Zeist. Maar omdat wij een echte vloerspecialist zijn, bieden wij natuurlijk meer dan alleen vloeren. Bij ons kunt u ook terecht voor:

 • Tips en adviezen over de verschillende vloersoorten; wij helpen u met het kiezen van de juiste vloer voor uw situatie en uw interieur in Zeist.
 • Alle benodigdheden voor het zelf leggen van een vloer en voor vloeronderhoud. Uiteraard bieden wij u ook onze legservice.
 • Tips en adviezen voor vloeronderhoud. Wij hebben hier de juiste materialen voor.
 • Wij kunnen uw bestaande vloer schuren en/of renoveren.
 • Traprenovatie.
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Contact met JKparketland

JKparketland is dé vloerenspecialist voor Zeist. In onze showrooms in Hilversum bent u van harte welkom voor prachtige kwaliteitsvloeren en deskundig advies. Meer weten? Neem contact met ons via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. Voor een kwaliteitsvloer en vloeradvies in Zeist is JKparketland het adres voor u!

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?  Back To Top