skip to Main Content

Vloeren Bussum

Voor kwaliteitsvloeren en vloeronderhoud

Voor kwaliteitsvloeren in Bussum gaat u natuurlijk naar de echte vloerenspecialist. JKparketland is die echte vloerenspecialist. Is uw vloer versleten of verouderd, of bent u uw huidige vloer een beetje beu? Kijk dan eens voor een andere vloer voor in de woonkamer, slaapkamer of keuken? Kom bij JKparketland gerust inspiratie opdoen, de vloerenspecialist voor Bussum. Wij zijn leverancier van die echte sfeervolle kwaliteitsvloeren die in elk interieur passen voor u. Dan hebben wij het over traditioneel parket, lamelparket, laminaat, pvc-vloeren en kurkvloeren. Kunnen wij u adviseren over een vloer of over het onderhoud van uw huidige vloer? Ook dan is JKparketland het adres waar u moet zijn. Kom kijken in onze showroom in Hilversum. Of neem alvast een kijkje op onze website voor ons ruime assortiment vloeren.

Reacties van klanten

De ontvangst in de winkel, was vriendelijk en bij  het bezoek aan huis kwam u met praktische oplossingen. De gemaakte afspraken werden alle stipt nagekomen. Het leggen van de vloer door uw drie medewerkers gebeurde snel en - voor zover ik dat kan beoordelen - zeer professioneel.

Heel prettig ontvangen. Eerlijk, professioneel advies. Alle afspraken worden goed nagekomen. Kortom: heel tevreden over onze keuze voor dit bedrijf!

Top bedrijf, netjes afspraken nakomen, keurig op tijd, heel creatief met oplossingen m.a.w. een dikke 10

Heel prettig geadviseerd en deskundig geholpen met het kiezen van een mooie vloer. Het resultaat is prachtig geworden en de service is top! Dik tevreden.

Prachtige vloer geworden, kan niet anders zeggen! Ook zeer snelle service. Ik raad het zeker aan.

In het aankoopproces zijn we goed geadviseerd. Beneden hebben we visgraat met een biesje; vakmanschap wat zeer goed is uitgevoerd. Het contact verloopt zeer prettig en JKparketland is zodanig klantvriendelijk dat het voor menig (bouw)bedrijven een bijvoorbeeld is. Bij planningen en obstakels, die waren er ook, wordt actief meegedacht aan oplossingen.

Wij vonden een nieuwe vloer best spannend, we hadden geen enkel idee waar we moesten beginnen en hoe we in alle mogelijkheden een keuze moesten gaan maken.

Toen we in de winkel kwamen, werd het ons heel gemakkelijk gemaakt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, geschikte opties voor ons klaar gelegd waardoor het heel overzichtelijk werd.

De vloer is keurig gelegd en we zijn er ontzettend blij mee!

Na een goed advies en goede offerte een visgraat vloer bij JK Parketland aangeschaft. Er zou vertraging zitten in levering bij de leverancier, maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Hierover uitstekend contact gehad over de status en planning. De vloer ligt er super strak in en is zeer vakkundig (en snel) gelegd. Zeer goede ervaring met JK Parketland en zou ze iedereen aanraden.

Ruim aanbod topkwaliteit vloeren

Als u in Bussum woont is JKparketland natuurlijk dé vloerenspecialist waar u snel terecht kunt voor diverse vloeren. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan topkwaliteit vloeren die in geen enkel huis of kantoorpand zullen misstaan. Ook voor het vakkundig leggen van uw vloer kunt u bij ons terecht. Een greep uit ons aanbod:

 • Traditioneel parket: de enige echte klassieker onder de vloeren. Smaakvol, sfeervol en duurzaam voor elke woning en oersterk voor elk kantoor.
 • Lamelparket: de populaire en eigentijdse opvolger van traditioneel parket met zeer goede akoestische eigenschappen.
 • Laminaat: smaakvol en voordelig alternatief voor de houten vloer. Laminaat kunt u eenvoudig zelf leggen.
 • Pvc-vloer: ook makkelijk zelf te leggen. Kan zeer goed tegen water en tegen een stootje.
 • Kurkvloer: de sfeermaker onder de vloeren met een warme uitstraling en een uitstekende geluidsdemping.

Wil u onze vloeren met eigen ogen bekijken? Kom dan vanuit Bussum naar onze showroom in Hilversum om de verschillende soorten en kwaliteiten vloeren te bekijken en te vergelijken. Dan weet u zeker dat u de juiste keuze maakt!

Meer dan vloeren

Bij JKparketland bieden wij u uiteraard meer dan alleen de beste kwaliteit vloeren tegen aantrekkelijk prijzen. Bij ons mag u meer verwachten! Dat betekent:

 • wij denken met u mee over uw vloerkeuze en adviseren u over de beste vloer voor uw situatie.
 • wij adviseren u over de beste onderhoudsmiddelen voor een lange levensduur van uw vloer
 • wij adviseren u over de haalbaarheid van restauratie van uw oude vloer
 • wij restaureren uw oude vloer
Traditioneel parkte eiken gerookt wit verouderd visgraat diagonaal Q2
Lamelparket Boen - Ash Andante white
PVC MFLOR - NUANCE DUCK EGG BLUE

Contact met JKparketland

JKparketland is dé vloerenspecialist voor de regio Bussum. Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Hilversum voor topkwaliteit vloeren en deskundig advies van onze vloerenspecialisten. Meer weten? Neem contact met ons via 035-772 31 53 of stuur een mailtje naar info@jkparketland.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen daarna zeer snel contact met u op. Voor kwaliteitsvloeren en vloeradvies in Bussum gaat u naar vloerenspecialist JKparketland!

  HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U MEER INFO?
  Back To Top